Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Renkaat voivat olla tyylikkäitä – Continental SportContact 7- rengas voitti arvostetut muotoilupalkinnot

Rengastoimialan estetiikkaa ajateltaessa keskitytään yleensä vanteisiin. Continental SportContact 7 kuitenkin todistaa, että myös renkaat voivat tarjota poikkeuksellisen korkeatasoista muotoilua, käytettävyyttä ja tuotesuunnittelua. Uutuusrenkaat ovat voittaneet kansainvälisesti arvostetut Red Dot ja iF DESIGN-muotoilupalkinnot.

SportContact 7-rengas voitti arvostetut Red Dot ja iF DESIGN-muotoilupalkinnot

”Olemme erittäin onnellisia siitä, että lippulaivatuotteemme ei ole vakuuttanut vain rengasfaneja suorituskyvyllään, vaan myös muotoilun asiantuntijat maailmanlaajuisesti ovat tunnustaneet työmme näillä palkinnoilla”, Continentalin rengasliiketoiminnan strategia, analytiikka- ja markkinointijohtaja Enno Straten sanoo. Kehitystyön aikana muotoilijat tavoittelivat erityisesti kolmea eri osa-aluetta: kehittää uskottava ”uuden sukupolven” rengas menestyksekkääseen SportContact-sarjaan, innovaation toteuttaminen mahdollisimman näkyväksi ja lopuksi, muotoilukielen täytyi noudattaa samaa linjaa modernien urheiluautojen kanssa.

Arvostettu Red Dot-palkinto tuotesuunnittelusta

48 kansainvälistä Red Dot 2022-palkinnon tuomariston jäsentä arvostelivat yksittäin ja yhdessä 60 eri maasta tulevat tuotteet, jotka kilpailivat Red Dot -tuotesuunnittelupalkinnosta. Ainoastaan ne tuotteet palkittiin, jotka vakuuttivat asiantuntijat merkittävällä muotoilullaan ja laadullaan. Palkittuihin lukeutui myös Continentalin SportContact 7-rengas. Tuomariston mukaan palkinnon saaneet yritykset asettavat uudet standardit muotoiluteollisuudelle omilla innovaatioillaan. Professori Peter Zec, Red Dot-kilpailun perustaja ja toimitusjohtaja kommentoi vuoden 2022 kilpailua: ”Olen mykistynyt siitä luovuudesta, mitä nämä palkinnon saaneet tuotteet edustavat. Edelleen on siis olemassa tuotteita, jotka yllättävät suunnittelullaan ja käytettävyydellään, ja se on erittäin vaikuttavaa ja kiitettävää.”

SportContact 7 päihitti lähes 11,000 osanottajaa

Urheilullinen, korkean suorituskyvyn rengas voitti myös tämän vuoden iF DESIGN-palkinnon tehden siitä tämän yhden maailman merkittävimmistä designmerkin voittajista. Rengas palkittiin sekä tuote- että ajoneuvo-kategoriassa. iF DESIGN-palkinnon myöntää joka vuosi maailman vanhin, itsenäinen muotoiluinstituutio, iF International Forum Design GmbH. SportContact 7-rengas vakuutti 132 itsenäistä ja kansainvälistä tuomariston jäsentä erityisesti innovatiivisella rakenteellaan ja toimivuudellaan. Osallistujien määrä oli erittäin suuri: tuomaristo jakoi palkinnon lähes 11 000 ehdotuksen joukosta 57 eri maasta.

Red Dot-palkinto

Red Dot Design-palkinto on yksi maailman suurimmista muotoilukilpailuista. Osallistujat lähettävät tuotteita, viestintäteoksia ja brändejä sekä prototyyppejä että konsepteja kolmessa eri osa-alueessa. Red Dot-palkinto edustaa hyvää ja laadukasta muotoilua kansainvälisesti. Lisätietoja osoitteesta www.red-dot.de.

iF DESIGN-palkinto 

Vuodesta 1954 lähtien, iF DESIGN-palkinto on maailmanlaajuisesti tunnettu tavaramerkki, kun puhutaan erinomaisesta muotoilusta. iF Design-brändi symboloi erinomaista muotoilua. iF DESIGN-palkinto on yksi tärkeimmistä muotoilupalkinnoista maailmassa. Se palkitsee muotoilusaavutuksia kaikissa osa-alueissa: tuote, pakkaus, viestintä ja palvelumuotoilu, arkkitehtuuri ja sisustussuunnittelu, sekä konsepteja, käyttäjäkokemuksia (UX) ja käyttöliittymiä (UI). Kaikki palkinnon voittaneet löytyvät osoitteesta www.ifdesign.com ja julkaistaan iF Design-sovelluksessa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi