Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

ŠKODA VISION 7S -katumaasturikonseptin ulkopuolen ensimmäiset luonnoskuvat julkaistu

Nyt julkaistavilla VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen ensimmäisillä luonnoskuvilla ŠKODA AUTO paljastaa piirteitä tulevasta muotokielestään. Kuvista saa ensivaikutelmia konseptiauton korin muodoista. Vahvailmeisen katumaasturin keula ja T-muotoinen valokokonaisuus kiinnittävät huomion.

Nyt julkaistavilla VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen ensimmäisillä luonnoskuvilla ŠKODA AUTO paljastaa piirteitä tulevasta muotokielestään. Ne antavat ensivaikutelmia konseptiauton korimuodoista.

Täyssähköisen ŠKODA VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen luonnoskuvista voi nähdä uudenlaisen, katseita keräävän keulailmeen. Aiempaa selvästi leveämpi ja sirompi jäähdyttimen ŠKODA-säleikkö on tumma ja umpinainen. Leveämmälle, lähemmäs kulmia siirtyneet ajovaloyksiköt sijaitsevat kahdessa rivissä päällekkäin. Teräväpiiteinen päivävalonauha yltää vaakasuuntaisena etulokasuojiin saakka. Kokonaisuutena keulan valoyksiköt muodostavat T-kirjaimen muotoisen nelivaloilmeen.

Vahvasti muotoiltu konepelti on tuttua ŠKODA-tyyliä. Uudenlaisessa etupuskurissa on seitsemän pystysuuntaista ilmanottoaukkoa, joista keskimmäisessä on huomiota herättävä oranssi koristeosa. Puskurin alla etuhelmassa on alumiinin värinen suoja. Kookkaat ja aerodynaamisesti optimoidut vanteet korostavat VISION 7S -konseptiauton vahvaa visuaalista ilmettä. Korin sivuilmettä hallitsevat puhdaslinjaiset muodot ja loivasti perää kohti laskeva kattolinja.

Täyssähköisen ŠKODA VISION 7S -konseptiauton ulkopuolen luonnoskuvista voi nähdä tulevan katumaasturin uudenlaisen, katseita keräävän keulan ja T-kirjaimen muotoisen valoilmeen.

Škodan uusi muotokieli kuvastaa Škodan perinteisiä brändiarvoja vankkuus, toimivuus ja autenttisuus. Muotoilusuunnittelun keinoin toteutuvat myös Škodan tunnetut vahvuudet kuten reilut sisätilat, kestävyys, vastuulliset materiaalit ja aerodynaamisuus.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi