Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Suuri moottoripyörien koeajokiertue nyt neljällä paikkakunnalla 31.5. – 3.6.2022

Suuri moottoripyörien koeajokiertue järjestään touko-kesäkuun vaiheessa. Mukana ovat Honda, Yamaha, Harley-Davidson, KTM, Husqvarna, Ducati, Triumph, BMW, Super Soco, Talaria ja Benelli. Koeajettavissa on noin 100 moottoripyörää. Koeajotapahtuma järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla tiistaina 31.5. ensimmäistä kertaa Jyväskylässä, keskiviikkona 1.6. Tampereella, torstaina 2.6. Turussa ja perjantaina 3.6. Helsingissä.

Messukeskus järjestää Suuret moottoripyörien koeajopäivät yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Kiertue järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Koeajopäivät näkyvät hienosti kaupunkikuvassa, kun liikenteessä on tuolloin erityisen paljon uusia moottoripyöriä. Perjantai 3.6. on myös valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä.

Koeajopäivissä voi koeajaa useita erilaisia moottoripyöriä ja tehdä vertailuja. Vastaavanlaista tapahtumaa, jossa on koeajettavissa näin paljon moottoripyöriä eri merkeiltä ei järjestetä Suomessa. Tapahtuma on saanut paljon hyvää palautetta motoristeilta, joka ovat aikaisempina vuosina tulleet koeajoihin. Tapahtuma on kaikille veloitukseton ja paikalle voi hurauttaa omalla moottoripyörällä.

Koeajettavat moottoripyörät paikkakunnittain löytyvät tapahtuman verkkosivuilta noin viikkoa ennen koeajokiertuetta: www.koeajopaiva.com Moottoripyörämerkeistä Triumph ja BMW eivät ole mukana Jyväskylässä.

Koeajot alkavat aina klo 12 ja päättyvät klo 18. Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen tapahtuman verkkosivuilla tai paikanpäällä. Moottoripyörät varataan tapahtumapaikalta. Tarjolla ei ole ajovarusteita lainaksi, joten omat ajovarusteet pitää ottaa mukaan. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia.

Koeajopaikat:

  • 31.5. Jyväskylän Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki
  • 1.6. Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus
  • 2.6. Turun Messukeskus
  • 3.6. Helsingin Messukeskus

Messukeskus järjestää Suuret moottoripyörien koeajopäivät yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Kiertue järjestetään nyt kolmatta kertaa. Helsingissä Suuri moottoripyörien koeajopäivä on järjestetty jo neljä kertaa. Edellisen kerran koeajopäivät järjestettiin vuonna 2019.

www.koeajopaiva.com

#pratkallatoihinpaiva
#koeajopaiva

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi