Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Vaihtoplus avaa uuden vaihtoautomyymälän Jyväskylään – palvelut entistä monipuolisempia

Vehon käytettyihin autoihin keskittyvä Vaihtoplus-ketju laajentaa toimintaansa Jyväskylään loppuvuonna 2022.

”Vaihtoplus keskittyy isommissa kaupungeissa toimiviin yksiköihin, joissa tarjonta kattaa ajoneuvot henkilöautoista pakettiautoihin. Uuden liikkeen avaaminen Jyväskylään tekee asioinnin meillä edelleen helpommaksi”, Vaihtoplus-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Rättyä sanoo.

Vuonna 2002 perustettu Vaihtoplus toimii tällä hetkellä viidellä paikkakunnalla: Tampereella, Lempäälässä, Raisiossa, Oulussa ja Vantaalla. Jyväskylään avattava vaihtoautomyymälä toimii myös muista Vaihtoplus-liikkeistä myytyjen vaihtoautojen noutopaikkana.

”Keski-Suomessa toimintansa aloittavan myymälän myötä Vaihtoplussan maantieteellinen kattavuus kasvaa samaan aikaan kun panostamme digitaalisiin kanaviin. Auton hankkiminen Vaihtoplussalta on helppoa myös digitaalisissa kanavissamme: Asiakkaat voivat jutella chatissa myyjän kanssa, tutustua autoon videoesittelyssä, allekirjoittaa dokumentit sähköisesti ja saada auton kuljetettuna kotipihalle.”

Uutena palveluna asiakas voi myös varata vaihtoauton verkkosivujen kautta.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavasti vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle sopivin tapa ja paikka asioida kanssamme”, Rättyä tiivistää.

Vaihtoplus toteuttaa kattavuuden strategiaa myös myymälöiden valikoiman osalta: Vaihtoplus ostaa ja myy käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja kaikissa hintaluokissa.

”Hintahaarukkamme on hyvin laaja, tuhannesta eurosta yli 100 000 euroon. Vaikka edustamme kaikenhintaisia autoja, keskitymme ajoneuvoihin, joilla on vahva kysyntä. Vastaamme näin tehokkaasti ostajien tarpeeseen.”

Rättyän mukaan sähköautot ovat tällä hetkellä erityisen haluttuja.                                       

”Tästä syystä panostamme valikoimassamme sekä täyssähköihin että ladattaviin hybrideihin.”

Rättyä muistuttaa, että jokainen Vaihtoplussalta hankittu auto on katsastettu ja tarvittaessa huollettu.

”Toteutamme näin pitkään alalla toimineen yrityksen vastuullisuutta ja vahvistamme luotettavaan palveluun perustuvaa brändiämme.”

Vaihtoplussan uusi Jyväskylän-vaihtoautomyymälä aloittaa toimintansa osoitteessa Vasarakatu 5 loppuvuodesta 2022.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi