Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

ZEF Energy ja Kempower yhteistyöhön, tarjoavat skaalautuvaa pikalatausteknologiaa Yhdysvalloissa

Yhdysvaltalainen sähköajoneuvojen (EV) latausohjelmistojen ja -laitteistojen toimittaja ZEF Energy aloittaa yhteistyön Kempowerin kanssa. Kumppanuuden tavoitteena on tukea nopeasti kehittyvää sähköajoneuvojen pikalataustarvetta Yhdysvalloissa.

Kempower integroi ChargEye -ohjelmiston ZEF:n taustajärjestelmään (ZEFNET) ja tekee yhteistyötä ZEF Energyn kanssa myös erilaisten palvelujen kehittämisessä ja käyttöönotossa.

”Sähköajoneuvojen määrän lisääntyessä maanteillä pikalatauksen tarve on selkeämpi kuin koskaan aiemmin, ja lataustarve tulee jatkamaan kasvuaan. ZEF Energy näkee, että kumppanuus Kempowerin kanssa auttaa vauhdittamaan helposti saavutettavien ja luotettavien pikalatauslaitteiden tarjontaa sähköautoilijoille”, sanoo Matthew Blackler, ZEF Energyn toimitusjohtaja. ”Kempowerin pikalaturit ovat yhteensopivia ZEFNET-ohjelmistomme kanssa ja tarjoavat kuljettajille sujuvan ja luotettavan latauskokemuksen.”

”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön ZEF Energyn kanssa Yhdysvalloissa. Tuomme Kempowerin luotettavan ja käyttäjäystävällisen teknologian amerikkalaisten sähköautoilijoiden ulottuville ja odotamme innolla, että saamme yhdysvaltalaisten kuljettajien kokemuksia skaalautuvasta teknologiastamme. ZEF Energy on kehittänyt, perustanut ja operoinut satoja DC-pikalatausasemia useissa osavaltioissa vuodesta 2014 lähtien. Yritys pyrkii aggressiivisesti laajentamaan pikalatausliiketoimintaansa tulevina vuosina”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

”ZEF ja Kempower ovat innoissaan tästä kumppanuudesta, sillä molemmat yritykset uskovat teknologian kestävyyteen, joustavuuteen ja huollettavuuteen. Jaamme ajatusmaailman, jollaista ei juurikaan löydy alan yrityksistä”, sanoo ZEF Energyn kehitysjohtaja Megan Hoye. ”Vertikaalisesti integroituneena EV-latauksen toimittajan ja operaattorina ZEF Energy auttaa Kempoweria tarjoamaan laadukasta latausta Yhdysvalloissa.”

Kempower integroi ChargEye -ohjelmiston ZEF:n taustajärjestelmään (ZEFNET) ja tekee yhteistyötä ZEF Energyn kanssa myös erilaisten palvelujen kehittämisessä ja käyttöönotossa. Tänä syksynä ZEF Energy laajentaa DC-pikalatauslaitteidensa huoltoverkostoa ja-ohjelmaa parantaakseen sähköautoilijoiden latauskokemusta. Tavoitteena on tuottaa sähköautokuskeille entistä luotettavampia latausvaihtoehtoja ja mahdollisuus taittaa matkaa ilman lataukseen liittyvää epävarmuutta (range anxiety).

ZEF Energy on valmistautunut täyttämään Yhdysvaltojen NEVI-ohjelman (National Electric Vehicle Infrastructure) vaatimukset. Kempowerin tavoitteena on käynnistää oma Buy America -vaatimusten mukainen tuotanto Yhdysvalloissa vuoden 2023 loppuun mennessä. Lisäksi ZEF Energy ja Kempower tekevät työtä toimitusaikojen lyhentämiseksi, sillä tarve pikalataukselle kasvaa nopeasti.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi