Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Caverion vahvistaa asemaansa energiasektorilla yritysostolla

Caverionin 27.10.2022 allekirjoittama sopimus TM Voima -yhtiöiden sähköasema- ja voimajohtoliiketoiminnan ostosta on hyväksytty Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV), ja yrityskauppa saatiin päätökseen tänään.

Sähköntuotannon hajautuminen ja siirtymä kohti uusiutuvaa energiaa luovat merkittävää tarvetta sähkön siirto- ja jakelujärjestelmien parantamiselle. Yritysosto vahvistaa Caverionin hyvää asemaa energiasektorilla entisestään ja mahdollistaa erityisesti sähköasemaliiketoiminnan kasvun. Caverion voi luoda kestävää vaikutusta laajemmalle asiakaskunnalle.

”Uuden osaamisen sekä resurssien ansiosta voimme tarjota entistä laajemmin palveluita asiakkaillemme. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi noin 70 uutta sähkön siirto- ja jakelujärjestelmien ammattilaista kasvavaan joukkoomme,” sanoo Caverionin Teollisuusdivisioonan johtaja Elina Engman.

Yritysosto käsittää TM Voima -yhtiöihin kuuluvat TMV Service Oy:n, TMV Line Oy:n ja TMV Power Oü:n. Kaupan kohteena olleen yritysoston liikevaihto oli 30,5 miljoonaa euroa vuonna 2021.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi