Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Continental julkaisee yhteistyössä muiden rengasvalmistajien kanssa maatalousrenkaiden rengaspainesovelluksen

Continental julkaisee yhteistyössä muiden rengasvalmistajien kanssa Agro Tyre Pressure App -sovelluksen. Tämä sovellus yhdistää jokaisen valmistajan tietokannat, kuten paine-, kuormitus- ja nopeustaulukot. Sovellus on nyt saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja puolaksi iOS:lle ja Androidille.

  • Agro Tyre Pressure -sovellus yhdistää eri valmistajien paine-, kuormitus- ja nopeustaulukoiden tietokannat
  • Sovellus tarjoaa helpon ja nopean pääsyn oikeisiin rengaspainetietoihin, ja se on nyt saatavilla iOS:lle ja Androidille
  • Sovellus on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja puolaksi

Maataloudessa erilaiset ajoneuvot, sovellukset ja työvälineet vaativat säännöllistä ja asianmukaista rengaspaineiden mukauttamista niiden käyttöiän ja muiden keskeisten suoritusten, kuten pidon, polttoaineen säästön ja maaperän suojelun, varmistamiseksi. Viljelijän kannattaa tunnistaa akselipainot ja käyttönopeudet valmistajan dokumentaatiosta oikean paineen määrittämiseksi.

Jos maanviljelijällä on maatalousajoneuvoissa useita eri merkkisiä renkaita, oikean rengaspaineen määritys saattaa muuttua vieläkin monimutkaisemmaksi. Viljelijälle suuri haaste onkin siinä mistä löytää kaikki oleellinen tieto?

Uusi älypuhelinsovellus, Agro Tyre Pressure App, tarjoaa helpon ja nopean pääsyn oikeisiin rengaspainetietoihin. Valitsemalla kuorman, nopeuden, koon ja rengasmerkin tämä uusi sovellus tukee viljelijöitä ja jälleenmyyjiä heidän päivittäisessä työssään.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi