Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Drivalia Lease Finland aikoo kasvattaa volyyminsa 30 000 autoon lähivuosien aikana

CA Auto Bank Groupin liikkumispalvelut saapuivat Suomeen ryhmän uusimman autonvuokraus-, leasing- ja liikkumispalveluyhtiön, Drivalia Lease Finlandin, perustamisen myötä. Tämä tapahtui CA Auto Bankin hankittua omistukseensa LeasePlan Finlandin. Tytäryhtiö aloitti toimintansa elokuussa Espoossa, ja sitä johtaa toimitusjohtaja Petteri Pihlas.

Petteri Pihlas, Giacomo Garelli sekä Paoolo Manfreddi

Yhtiö julkistaa nyt lähivuosien kasvusuunnitelmansa. Drivalia Lease Finland keskittyy aluksi leasingiin ja autokantojen hallinnointiin, joissa se on markkinajohtaja. Lähivuosien tavoitteena on kasvattaa volyymia 30 000 autoon.

Yhtiön Euroopan-strategian mukaisesti Drivalia Lease Finland tutkii myös mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaansa Suomessa lyhytaikaiseen ja keskipitkän aikavälin leasingiin sekä muihin liikkumispalveluihin.

”Drivalian palveluiden tuominen Suomen markkinoille on tärkeä askel yleiseurooppalaisen kasvustrategiamme toteuttamisessa. Tavoittelemme asemaa yhtenä johtavista pelaajista uudella liikkumissektorilla, jonka vahva painopiste on kestävissä ajoneuvoissa”, sanoo Drivalian toimitusjohtaja Paolo Manfreddi ja jatkaa: 

”Tätä tavoitetta silmällä pitäen investoimme autokantamme vahvistamiseen. Tavoittelemme 300 000 ajoneuvon kalustoa vuoteen 2026 mennessä, jolloin yli puolet niistä olisi sähkö- ja plug in -hybridiautoja. Lisäksi suunnitelmissamme on rakentaa sähköautoja varten 3 500 latausaseman laajuinen infrastruktuuri samalla ajanjaksolla.”

”Olemme ylpeitä voidessamme liittyä Crédit Agricole Groupin ja Drivalian vahvaan tiimiin”, sanoo Drivalia Lease Finlandin toimitusjohtaja Petteri Pihlas”Crédit Agricole Group kuuluu maailman kymmenen suurimman pankin joukkoon. Osana isoa pankkia voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme yhtä laadukkaat palvelut kuin tähänkin asti ja lisäksi pyrimme nostamaan tasoamme vastaamaan muiden Euroopan maiden palvelutasoa. Strategiamme perustuu luonteeseemme itsenäisenä usean tuotemerkin operaattorina ryhmässä, jolla on lähes sadan vuoden kokemus autoilukokemuksen tarjoamisessa, ja mahdollistaa meille markkinoiden parhaiden liikkumisratkaisujen tarjoamisen”, Pihlas jatkaa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi