Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ensimmäinen Scandic Go -hotelli avautuu syyskuussa – konsepti uuden sukupolven matkaajalle

Syyskuussa avautuu ensimmäinen Scandic Go -hotelli, joka kuuluu Scandicin uuteen hotellikonseptiin nopeasti kasvavassa economy-segmentissä. Ensimmäisenä vuorossa on Tukholman keskusta, jossa vieraita houkuttelevat hyvä hinta, viihtyisä design, fiksut palveluratkaisut sekä kellon ympäri saatavilla oleva aamiainen ja lämpimät ateriat.

Scandic Go on fiksu hotelliuutuus houkuttelevilla kaupunkisijainneilla hyvään hintaan. Uuden hotellikonseptin maailma inspiroi leikillisyydellään, ja hotellivierasta tervehtii sisään tullessa rento lounge.

Perinteisen aamiaisen sijaan saatavilla on kuumaa kahvia tai teetä, croissant- ja voileipävalikoima sekä tuoreita mehuja hyvään hintaan ympäri vuorokauden. Lämpimät ateriat kattavat huolella valitut streetfood-tyyliset herkut kuten bowlit ja runsaat grillatut voileivät. Tilauksen voi tehdä helposti omalla puhelimella.

”Scandic Go:ssa aamiainen on aina saatavilla. Hotelli on uuden sukupolven modernille matkaajalle, joka haluaa nauttia kaupungista, ei vain hotellista. Vierailu on helppoa ja sujuvaa, ja matkabudjettia voi käyttää elämyksiin. Nykyään monet vieraat haluavat vapaasti valita aamiaisensa ajankohdan ja tarvitsemansa lisäpalvelut sisällyttämättä niitä hotellihuoneen hintaan. Siksi Scandic Go tarjoaa kaiken olennaisen heille, jotka keskittyvät mieluummin kaupunkiin tutustumiseen”, kertoo Scandic Hotels Groupin Chief Commercial Officer Thérèse Cedercreutz.

Hotellihuoneet ovat raikkaan nuorekkaat fiksuilla säilytysratkaisuilla. Ensimmäisessä Scandic Go -hotellissa Tukholman Upplandsgatanilla on kahden hengen huoneita. Tulevista Scandic Go -hotelleista löytyy myös huoneita kerrossängyillä yhdessä viihtyville, edullisempaa majoitusta etsiville isommille porukoille. Vieraat voivat tehdä olonsa kotoisaksi huoneissaan striimaamalla suosikkiohjelmiaan. Kevyen matkustamisen helpottamiseksi hotellissa on pyykkitupa ja huoneista saa lainaksi kierrätyskangaskassin.

Scandic Go panostaa vahvasti vastuullisuuteen, kuten kaikki Scandic-hotellit. Kiertotalous on kantavana ajatuksena Scandic Go:n materiaalivalinnoissa. Esimerkiksi osassa hotellin yleisten tilojen tuoleista on käytetty materiaalina kahvinpuruja ja pöytien tasoissa kierrätettyä tekstiiliä. Huonekalujen valmistuksessa on kiinnitetty huomiota niiden kierrätettävyyteen niin, että elinkaarensa päähän tullut kaluste saadaan lajiteltua osina. Scandic Go -konseptissa hotellit testaavat uusia materiaaleja, panostavat tuotteiden pitkäikäisyyteen ja valitsevat kalusteita, joiden CO2-päästöt ovat matalat.

Scandic on panostanut vastuullisuuteen vuosien ajan, ja 80 prosenttia hotelleista on Joutsenmerkittyjä. Scandic Go tähtää samaan korkeaan ympäristöstandardiin, ja ensimmäinen hotelli käy jo läpi ympäristömerkintäprosessiaan.

”On todella jännittävää, että tuomme pian tarjolle houkuttelevan vaihtoehdon uuden sukupolven vieraille. Näemme suuren kysynnän ja kasvupotentiaalin economy-segmentissä ja tavoitteemme on laajentaa hotellikonseptia Pohjoismaiden ulkopuolelle. Ensimmäinen Scandic Go -hotellimme avataan Tukholman keskustassa Norrmalmilla syksyllä”, Cedercreutz jatkaa.

Varausmahdollisuuden avautuessa Scandic lanseeraa myös Scandic Go -viestintäkonseptin. ”Stay to Go”-lupauksella hotellikonsepti tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia kaupungin elämyksistä ja monista kokemuksista rajoituksetta. Hotellikonseptilla on raikas, leikkisä ja värikäs ilme. Scandic Go tulee näkymään digitaalisissa kanavissa, kuten TikTokissa, YouTubessa, Metan kanavissa ja Googlessa kesän aikana Pohjoismaissa, Saksassa sekä Puolassa.

Ensimmäinen Scandic Go avautuu aiempaan Scandic-hotelliin, jota paraikaa uudistetaan uudelle hotellikonseptille. Tukholmassa konseptia testataan ennen uusien hotellien ja markkinoiden avaamista. Scandicin tavoitteena on olla economy-segmentin markkinajohtaja Pohjoismaissa ja laajentua alueen ulkopuolelle nopeasti.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi