Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Eurowings lentää Düsseldorfista Kuusamoon talvella 2023-2024

Lentoyhteydet Euroopasta Kuusamoon paranevat jälleen, kun Eurowings käynnistää lennot Düsseldorfista Kuusamoon talvella 2023-2024. Tarjolla on viikoittainen lento sunnuntaisin tammikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin.

Fatbikeilla retkeily Ruka-Kuusamossa revontulien loisteessa on unohtumaton elämys. Kuva: Harri Tarvainen

”Uuden lentoyhteyden avaaminen on tärkeä vastaus kasvaneeseen kysyntään. Saksa on noussut yhdeksi Ruka-Kuusamon tärkeimmistä markkina-alueista 20 000 vuosittaisella yöpymisellään ”, kertoo Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors.

Talvikaudella 2022-2023 saksalaisten yöpymiset jatkoivat vahvaa kasvua. Ruka-Kuusamon alueella saksalaisia kiinnostavat erityisesti saunaelämykset, talviset luontoelämykset ja revontulet.

Eurowingsin uusi reitti ja sen emoyhtiön Lufthansan reitti Frankfurtista Kuusamoon vahvistavat lentoyhteyksiä Saksasta Kuusamoon. Lufthansan reittiä on lennetty jo vuodesta 2017 lähtien.

Uuden reittilennon lähtökaupunki Düsseldorf on Saksan Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääkaupunki. Düsseldorfissa on yli 600 000 asukasta ja sen metropolialueella on liki 3 miljoonaa asukasta. Düsseldorfin kentän vaikutusalueeseen kuuluu lähes 20 miljoonaa ihmistä Saksan isoissa kaupungeissa kuten Dortmund, Essen, Köln ja Bonn, sekä Hollannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Kuusamon kentän suorat reittilennot Eurooppaan tarjoavat myös kuusamolaisille helpon tavan matkustaa ulkomaille. Eurowingsin ja Lufthansan lennot kuljettavat ulkomaan lomailijat muutamassa tunnissa Saksaan ja erinomaisilla vaihtoyhteyksillä myös muualle maailmaan.

”Kuusamon matkailu kansainvälistyy reipasta vauhtia, ja reittilentojen avaukset tuovat hienosti uusia mahdollisuuksia useiden olemassa olevien charter-lentosarjojen lisäksi”, sanoo Lindfors.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi