Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kaksi erikoisvärein maalattua IVECO S-Waytä Scuderia Ferrarille

Kaksi raskasta IVECO S-Way -kuorma-autoa täydentävät Scuderia Ferrarille toimitettua IVECO-kalustoa, ja niillä kuljetetaan Formula 1 -tiimin autoja ja varusteita maailmanmestaruussarjan kilparadoille.

Kaksi erikoisvärein maalattua IVECO S-Way -kuorma-autoa laajentavat Scuderia Ferrarille toimitettua IVECO-kalustoa, ja niitä käytetään Formula 1 -autojen ja varusteiden kuljettamiseen maailmanmestaruussarjan kilparadoille.

Scuderia Ferrarin virallisena kumppanina ja Ferrari Challenge Europen virallisena sponsorina IVECO on toimittanut kaksi IVECO S-Way -kuorma-autoa seremoniassa, joka pidettiin tänään ikonisella Ferrarin radalla Fioranossa. Paikalla olivat Iveco Groupin kuorma-autoliiketoimintayksikön johtaja Luca Sra ja Scuderia Ferrarin kilpailuosaston johtaja ja rata-alueen päällikkö Laurent Mekies.

Luca Sra, Iveco Groupin kuorma-autoliiketoimintayksikön johtaja, kommentoi:

– Olemme erittäin ylpeitä brändimme yhteydestä maailmanlaajuiseen urheilulegendaan. Jo 20 vuoden ajan olemme tehneet yhteistyötä Ferrarin kanssa, joka on antanut tärkeimmän omaisuutensa logistiikan ja käsittelyn suorituskykyisten ja luotettavien ajoneuvojemme hoidettavaksi. Meillä on samanlaiset arvot ja tavoitteet sekä intohimo ja kilpailuhenki, joita tarvitaan suoriutumiseen korkeimmalla tasolla. Scuderia Ferrarin tavoin meitä ajaa eteenpäin tahto pyrkiä huippuosaamiseen ja venyttää mahdollisuuksien rajoja tavoitteenamme nostaa suorituskykymme rimaa päivä päivältä, tähdäten aina huipulle.

Kaksi erikoisvärein maalattua IVECO S-Way -kuorma-autoa laajentavat Scuderia Ferrarille toimitettua IVECO-kalustoa, ja niitä käytetään Formula 1 -autojen ja varusteiden kuljettamiseen maailmanmestaruussarjan kilparadoille.

IVECO S-Way on raskas kuorma-auto, joka on kehitetty tarjoamaan kattava paketti ominaisuuksia ja palveluita painottuen kuljettajaan, kestävään kehitykseen ja edistykselliseen uusiin, liitettävyyden mahdollistamiin räätälöityihin palveluihin. Se on kuljetusratkaisu, joka on suunniteltu parantamaan kuljettajan elämää tien päällä. IVECO S-Way vie polttoainetehokkuuden uudelle tasolle uudella moottorivalikoimalla, edistyksellisillä teknologioilla, erinomaisella aerodynaamisella suorituskyvyllä sekä innovatiivisilla ja räätälöidyillä palveluilla. Se on 100-prosenttisesti liitetty kuorma-auto, joka avaa kalustonhallinnan ja ajoneuvossa asumisen uuden aikakauden tukemalla logistiikkatoimijoita ja kalustopäälliköitä optimoimalla ajoneuvon käyttöasteen ja polttoainetehokkuuden.

Scuderia Ferrarille toimitetut IVECO S-Way -kuorma-autot ovat matalia vetoautoja, jotka sopivat täydellisesti Maranello-tiimin motorhomelle. Niissä on 570 hevosvoiman Cursor 13 -moottori, 12-vaihteinen HI-TRONIX-automaattivaihteisto ja täysautomaattinen jousitus. Lisäksi ajoneuvoista löytyy edistyksellinen Infotainment-järjestelmä satelliittinavigoinnilla, IVECO Driver Pal ja 4G connectivity box.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi