Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Käyttöauto aloittaa Opel-edustuksen myös Seinäjoella

Käyttöauto Oy ja Bassadone Automotive Nordiciin kuuluva Auto-Bon Oy tiivistävät yhteistyötään, jonka myötä Käyttöauto aloittaa 1.9.2023 Opel-jälleenmyyjänä sekä valtuutettuna Opel-huoltoliikkeenä Seinäjoella. Käyttöautolla on entuudestaan edustuksessaan Auto-Boniin kuuluva Opel Kokkolassa sekä Citroën Jyväskylässä, Kokkolassa ja Seinäjoella.

– Olemme erittäin innoissamme, että saamme edustettavaksemme myös Seinäjoelle Opelin. Autokauppa keskittyy ja saman merkin edustaminen useammalla paikkakunnalla tuo mukanaan merkittäviä synergiaetuja. Tämä hyödyttää niin meitä kuin asiakkaitamme ja uskomme, että pystymme palvelemaan sekä vanhoja että uusia Opel-asiakkaita entistäkin laajemmalla rintamalla. Lisäksi Opelin laajentuva mallisto ja vahvat panostukset sähköistymiseen tukevat merkin asemaa portfoliossamme, sanoo Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala.

– Opelin mallisto on uudistunut ja sähköistynyt vauhdilla, ja lähitulevaisuuden näkymät lanseerauksista sekä uutuustuotteiden saatavuudesta ovat erittäin hyvät. Koko Opelin mallisto on täyssähköinen jo vuonna 2028 ja juuri esitelty Opel Experimental -konseptiauto näyttää suunnan merkin erittäin jännittävälle tulevaisuudelle. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Käyttöauton kanssa ja uskomme vahvasti, että alueen Opel-asiakkaat saavat itselleen parhaimman mahdollisen kumppanin, joka pystyy tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua, kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi