Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Samsung tuo tekoälyn imureihin – Bespoke Jet AI on tehokas langaton varsi-imuri

Samsung on julkaissut maailmanlaajuisesti tähän asti tehokkaimman langattoman varsi-imurinsa Samsung Bespoke Jet AI:n, jossa on jopa 280 watin imuteho, itsestään tyhjentyvä, paranneltu All-in-one Clean Station -puhdistusasema ja tekoälyyn perustuvia toimintoja. Bespoke Jet AI 280 -malli tulee saataville kaikkiin Pohjoismaihin satiininmustana ja sen voi tilata ennakkoon tästä päivästä alkaen, suositushintaan 1 499 €.

Uusi, kevyt varsi-imuri tarjoaa entistä paremman siivouskokemuksen tekoälyteknologian avulla.

”Bespoke Jet AI -imuri on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin elämäntapoihin maailmanluokan imutehon ja tekoälypohjaisten puhdistustoimintojen ansiosta, mitkä sopeutuvat automaattisesti kaikkiin siivouspintoihin”, sanoi Junwha Lee, Samsung Electronicsin Digital Appliances -liiketoiminnan Customer Experience -tiimin varatoimitusjohtaja ja päällikkö. ”Bespoke Jet AI on älykäs langaton imuri, joka auttaa käyttäjäänsä hoitamaan jokapäiväiset askareet ensiluokkaisella tavalla.”

Samsungin tähän asti tehokkain langaton imuri sekä pisin käyttöaika

Bespoke Jet AI -imurissa on Samsungin tähän saakka tehokkain imurimoottori Hexajet Motor 2.0, jossa on jopa 280 watin imuteho ja jopa 730 watin moottoriteho. Ultrakevyt moottori, joka painaa vain 150 grammaa, tekee käytöstä helppoa ja mukavaa samalla, kun imutehoa on 25 prosenttia ja puhdistustehoa 52 prosenttia enemmän edelliseen malliin verrattuna.

Bespoke Jet AI -imurilla on jopa 100 minuutin käyttöaika, mikä on korkein kaikista Samsungin langattomista varsi-imureista. 4 500 milliampeeritunnin akku tarjoaa 80 prosenttia enemmän kapasiteettia aiempiin malleihin verrattuna ja se on optimoitu säilyttämään jopa 70 prosenttia suorituskyvystään jopa 500 syklin ajan.

Bespoke Jet AI tarjoaa käyttäjälleen laajan valikoiman erilaisia harjoja ja tarvikkeita. Active Dual Brush -harja puhdistaa tehokkaasti kaikenlaisia lattioita ja siinä on sisäänrakennettu LED-valaistus pölyn korostamiseksi pimeillä alueilla. Kätevästi muotoiltu sekä LED-valolla varustettu Slim LED Brush+ -harja on oiva apu vaikeasti tavoitettavien alueiden tehokkaaseen puhdistamiseen. Imurin ja sen harjojen kätevää säilytystä varten suunniteltu muotoilu mahdollistaa laitteen säilyttämisen juuri siellä, missä itse haluat.

Tekoälypohjainen puhdistus tekee siivoamisesta älykästä

Uuden, Samsungin AI Optimum Tech -teknologiaan pohjautuvan tekoälytilan avulla Bespoke Jet AI tarjoaa tehokkaan puhdistuksen ympäristöstä huolimatta. Bespoke Jet AI on ensimmäinen langaton varsi-imuri, jossa on itsenäisen turvallisuustieteen johtavan organisaation UL Solutionin AI-tekoälyverifikaatio. Täysin uuden AI Cleaning Mode -tilan avulla imuri voi määrittää lattiatyypin optimoidakseen sekä puhdistuksen että akunkestävyyden.

AI Cleaning Mode -siivoustilan avulla Bespoke Jet AI arvioi ensin harjan kuormituksen imuliikkeiden ohjausominaisuuden avulla ja ilmanpaineen paineantureiden avulla. Se analysoi tiedot ja määrittelee lattiatyypin, jolle se on asetettu. Algoritmi tunnistaa siivousalustan ja ottaa käyttöön optimaalisen imutehon ja harjanopeuden.

AI-puhdistustilan avulla Bespoke Jet AI -imurin akunkulutus voi pienentyä jopa 14 prosenttia ja ohjattavuus kasvaa jopa 6 prosenttia, kun imuri on käytössä Active Dual Brush -harjan kanssa. Käytettäessä Slim LED Brush -harjaa, akun kulutusta voidaan vähentää jopa 21 prosenttia ja ohjattavuutta voidaan lisätä jopa 8 prosenttia.

Bespoke Jet AI -imurin AI Cleaning Mode -tilan lisäksi SmartThings-sovellus ja Smart Wi-Fi -yhteys antavat käyttäjän säätää imuria ja sen toimintoja samalla, kun maksimaalinen imurointiteho säilyy älykkään itsetestausominaisuuden ansiosta. Kaikki tämä tarjoaa tehokkaamman siivouskokemuksen.

Hygieeninen pölyn tyhjennys päivitetyn All-in-one Clean Stationin avulla

Bespoke Jet AI -imurin päivitetty Auto Empty All-in-One Clean Station -tyhjennystoiminto käyttää Air Pulse -teknologiaa nopeampaan ja hygieenisempään pölysäiliön tyhjennykseen.

Kun säiliö tyhjennetään, voimakas Air Spin Edge -teknologia pyörittää ilmaa jopa 1000 kierrosta minuutissa tyhjentäen siitä kaiken jätteen, mukaan lukien mahdollisesti säiliöön juuttuneet hiukset.

Päivitetty All-in-one Clean Station -toiminto tarjoaa myös entistä paremman automaattisen kannen sulkemisen, jonka avulla se sulkee kannen jokaisen tyhjennyksen jälkeen. Lisäksi se tarjoaa voimakkaan 99,999 prosentin pölynhallinnan monikerroksisella suodattimella, joka kerää hienojakoisen pölyn, sekä 99 prosenttia entistä paremman hiustenpoistokyvyn, jotta pölysäiliön tyhjentäminen olisi hygieenisempää.

Bespoke Jet AI -imurin julkaisu on loistava esimerkki Samsungin pyrkimyksestä laajentaa tarjontaa maailmanlaajuisilla varsi-imurimarkkinoilla tarjoam

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi