Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Scania Driver-mobiilisovellus on kuljettajan uusi tehokas työkalu

Kuljetustoiminnan keskiössä on kaikista avustavista järjestelmistä riippumatta kuljettaja itse. Tästä syystä hän ansaitsee parhaat työkalut työssään onnistumiseksi. Uusi Scania Driver -mobiilisovellus on kuljettajan tehokas digitaalinen työkalu, joka antaa ajoneuvon käyttöön liittyvät tiedot toiminnan tehostamiseksi ja taloudellisuuden seurantaan.

Scania 560 R 6×4 timber transport.

Scanian kalustonhallintapalvelut päivittyivät vuoden 2022 loppupuolella. Scania FMS-palveluiden ominaisuuksia on kehitetty kuljetusyritysten toimintojen tehostamiseksi. Scania FMS-palveluiden avulla ajoneuvoja ja kuljettajien toimintoja voidaan seurata helposti ja samalla kaluston taloudellisuutta sekä käytön tehokkuutta voidaan parantaa.

Uusi Scania Driver-mobiilisovellus parantaa kaluston seurantaa ja tehostaa kuljettajan työpäivää

Scania FMS-etähallintapalveluiden internetportaali tarjoaa kuljetusyrityksen kalustosta monipuolista raportointia ja seurantaa toimistoympäristöön. Uusin juuri julkaistu Scania Driver-mobiilisovellus tuo palvelut lähemmäs kuljettajaa ja useita hyödyllisiä ominaisuuksia voidaan käyttää suoraan autosta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan käyttää muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Lisälämmittimen etäohjaus
  • Kuljettaja-arviointi
  • Ajoneuvon tiedot
  • Ajoneuvon huoltotapahtumat
  • Kuljettajan ajoaika
  • Ajoonlähtötarkastus

Sovelluksen avulla kuljettaja voi myös tarkkailla omaa ajoaikaansa. Sovelluksen avulla näkee helposti esimerkiksi taukoajan kulumisen, jolloin kuljettaja voi rentoutua huoletta tauon aikana, eikä hänen tarvitse seurata ajopiirturin näyttöä autossa.

Scania 560 S 6×2 rear-steer Highline, general cargo transport

Seurantaa myös sähköistetyille ajoneuvoille

Sähköisten kuorma-autojen lisääntyessä, myös etähallintapalveluiden ominaisuuksiin on tuotu sähköajoneuvoihin liittyviä ominaisuuksia. Scania Driver-mobiilisovelluksesta voi seurata ajoneuvon akun varaustilaa reaaliajassa ja esimerkiksi ajoneuvon ollessa latauksessa, kuljettaja voi seurata suoraan puhelimen näytöltä, milloin akku on latautunut täyteen. Sähköisten ajoneuvojen akkujen tilaa voidaan seurata myös internetportaalin kautta toimistolla, jolloin esimerkiksi ajojärjestely voi ohjata kuljetustehtäviä ajoneuvojen akkukapasiteetin mukaisesti.

Lisätietoa Scanian FMS-palveluista ja uudesta Scania Driver-sovelluksesta voit kysyä lähimmältä Scania-myyjältäsi.

Scania Driver sovelluksen löydät puhelimesi sovelluskaupasta suomeksi: Android ja iPhone

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi