Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Siirrettävissä oleva sähköautonlatausyksikkö CTEK NJORD GO soveltuu myös ammattikäyttöön korjaamoilla

Ajoneuvojen latausratkaisujen johtava toimija CTEK on kehittänyt siirrettävän sähköauton latausyksikön NJORD GOn, joka soveltuu erinomaisesti myös autokorjaamojen käyttöön. Turvallinen ja helposti liikuteltava yksikkö on oiva ratkaisu mesittelytiloihin ja piha-alueille. NJORD GO:n joustavuus ja helppokäyttöisyys tekevät sähköautojen latauksesta korjaamoilla helppoa.

Yhä useampi autokorjaamo etsii luotettavia ja laadukkaita työvälineitä, jotta voivat vastata kasvavaan sähköautojen sekä ladattavien hybridien lataus- ja ylläpitotarpeeseen. CTEKin siirrettävä latausyksikkö NJORD GO säästää asentajien aikaa korjaus-, huolto- ja diagnostiikkatöiden aikana. Korjaamoasiakkaat eivät myöskään halua yllättyä autoa noutaessaan huomaamalla, että ajoneuvon jäljelläolevasta toimintamatkasta on kadonnut iso siivu huollon aikana.

Tyypin 2 -latausliittimellä varustettu, 3-vaiheiseen 16 A -voimavirtapistorasiaan kytkettävä laite mahdollistaa jopa 11 kW:n lataustehon. Helposti korjaamoympäristössä siirrettävä laite on jopa viisi kertaa tehokkaampi kun Suko-pistorasiaan kytkettävät latauskaapelit.

”Sähköautojen latausratkaisujen kysyntä on kasvanut korjaamoissa voimakkaasti, mutta turvallisia, monipuolisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja on ollut heikosti tarjolla. Olemme CTEKillä yhdessä valikoitujen korjaamojen kanssa testanneet siirrettävissä olevaa sähköautojen latausyksikköämme ammattilaiskäytössä, ja se on saanut erittäin myönteisen palautteen kestävyydestään, joustavuudestaan ja kustannustehokkuudestaan”, CTEKin Suomen myyntipäällikkö Pasi Ahola kertoo.

CTEK NJORD GO on käyttövalmis suoraan pakkauksesta. Laite ei tarvitse erillistä esiasennusta, eikä käyttäjän tarvitse valita käyttötilaa tai painaa painikkeita; latauslaite hoitaa kaiken automaattisesti.

Latauslaite voidaan kiinnittää nosturin pylvääseen tai seinään lukittavalla NJORD GO WALL MOUNT -lisävarusteella. Siinä on kiinteä 1,5 metrin päävirtakaapeli sekä 5 metrin korkealaatuinen EV-latauskaapeli. Latauksen tila on nähtävissä selkeästä LED-näytöstä.

NJORD GO -latauslaitetta on myös mahdollista käyttää CTEK APP -sovelluksella, jonka ansiosta latauksen toimintoja voidaan hoitaa ja seurata älypuhelimella. CTEK APP -mahdollistaa myös käytetyn energiamäärän seurannan, jolloin latauspalvelu voidaan eritellä tai laskuttaa erillisenä työsuoritteena.

CTEK Njord Go:n verollinen suositushinta on 1 090 €.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi