Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

STIHL laajentaa valikoimaansa ja lanseeraa akkukäyttöisen rikkaimurin

STIHL SEA 20 on ensimmäinen STIHL rikkaimuri. Akkukäyttöinen käsipölynimuri on pieni, mutta yksi volttiluokkansa tehokkaimmista. Kompaktin muotoilun, hyvän varustuksen ja pitkän käyttöajan ansiosta SEA 20 -rikkaimuri on erittäin käytännöllinen sekä kodin pienissä tiloissa että kesämökissä ja autossa.

Kevyt tehopakkaus: Uudella akkukäyttöisellä STIHL SEA 20 -rikkaimurilla on helppo puhdistaa pienet pinnat ilman hankalaa virtajohtoa.

Uusi SEA 20 -rikkaimuri on pieni kooltaan mutta suuri käyttöalueiltaan ja teholtaan. Rikkaimuri painaa ilman akkua ja suuttimia vain 1,1 kg. Siinä on ergonomisesti suunniteltu pehmeä kahva ja lukittava kaasupainike, mikä tekee siitä erityisen mukavan käyttää.

– Rikkaimuri tekee vaikutuksen korkealla imutehollaan ja laajalla vakiovarustuksellaan. SEA 20 on myös erittäin edullinen. Imuri tarjoaa paljon vastinetta rahalle, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

  Käytännöllinen laite on volttiluokkansa tehokkaimpia rikkaimureita, ja se puhdistaa nopeasti ja kätevästi ilman johtoa ja pistorasiaa. Selkeä ja hyvin sijoitettu LED-näyttö näyttää akun tilan. AS 2 SEA 20 -rikkaimurin käyttöaika 10,8 V:n litiumioniakulla on noin 14 minuuttia. AL 1 -laturi lataa akun täyteen noin 70 minuutissa.

  Imuroitu lika päätyy tiiviiseen säiliöön, joka on täytyttyään helppo irrottaa tyhjennettäväksi. SEA 20 on varustettu kaksivaiheisella suodatinjärjestelmällä, joka on helppo puhdistaa ja käyttää uudelleen parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden takaamiseksi.

  Akkukäyttöisen rikkaimurin mukana toimitetaan rakosuutin, universaali harjasuutin, jatkoputki ja taipuisa putki. Mukana on myös käytännöllinen pussi SEA 20 -rikkaimurin ja sen lisätarvikkeiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.

  SEA 20 kuuluu STIHL AS -akkujärjestelmään, joka on tarkoitettu ensisijaisesti omakotitalon ja puutarhan omistajille. Uuden rikkaimurin lisäksi AS-järjestelmään kuuluu HSA 26 -pensasleikkuri ja GTA 26 -oksasaha. Järjestelmää laajennetaan kuluttajille tarkoitetuilla puutarhalaitteilla.

  SEA 20 on saatavana pohjoismaisilta STIHL jälleenmyyjiltä vuoden 2022 ensimmäisestä neljänneksestä alkaen.

  STIHL SEA 20
  Akku:Litiumioni
  Moottori:DC-moottori
  Paino (ilman akkua):1,1 kg
  Maks. alipaine:80 8 mbar
  Ilmavirta:1,020 l/min
  Ilmanpaineen taso:< 84 dB(A)
  Ääniteho:104 dB(A)
  Tärinätaso:< 1,5 m/s2
  Säiliön tilavuus:0,75 litraa
  Suorituskyky AS 2 -akullaAkun jännite:Akun teho:Akun kapasiteetti:Akun paino:Käyttöaika:Latausaika AL 1 -laturilla:10,8 V28 Wh2,1 Ah0,2 kg14 min80% / 100% = 55 / 70 min

  FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
   

  Kuljetus & Logistiikka
  Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
  lehti@kuljetuslehti.fi