Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Veho Olari uudistuu – rakenteilla Suomen modernein Mercedes-Benz-palvelukonseptiliike

Espoossa sijaitseva Veho Olarin koko liike uudistetaan Mercedes-Benzin uusimman myymäläkonseptin mukaisesti. Uudistuksessa huomioidaan tulevaisuuden auton hankinnan ja palvelun tarpeet. Muutostyöt käynnistyvät huhtikuussa ja hanke valmistuu lokakuussa 2023.

Uudistuksessa ei ole kyse ainoastaan liiketilan uudistamisesta vaan kokonaisvaltaisesta strategisesta muutoksesta, jossa yhdistyvät liiketilan arkkitehtuuri, asiakaskeskeiset toimintatavat ja palvelut sekä digitaalisuus. Kaikissa hankinnoissa huomioidaan Vehon vastuullisuusohjelma “Kohti 0 päästöjä” ja tämä näkyy mm. energiatehokkuuden ja ympäristöasioiden huomioimisessa.

”Muutoksen keskiössä on asiakas. Haluamme, että jokainen asiakas tulee huomioiduksi yksilöllisesti, oli kyse sitten fyysisestä tai digitaalisesta kohtaamisesta. Viiden tähden asiakaskokemus tarkoittaa meillä sitä, että ihan jokainen kohtaaminen jättää positiivisen muistijäljen”, toteaa Veho Suomen liiketoimintajohtaja Kari Halonen.  

Olarin liikkeemme palvelee remontin aikana tietyin poikkeusjärjestelyin. Pyrimme siihen, että asiointi liikkeessämme on muutostöiden aikana mahdollisimman jouhevaa ja miellyttävää. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi