Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volkswagen on valinnut Goodyearin renkaat ID. Buzz -malliinsa

Odotettu Volkswagen ID. Buzz ja pakettiautoversio ID.Buzz Cargo saavat ensiasennusrenkaiksi Goodyear-renkaat koko mallistoon. ID.Buzz on toinen ID-malli ID.3:n jälkeen, jossa on Goodyearin ensiasennusrenkaat.

Volkswagen ID. Buzz ja pakettiautoversio ID.Buzz Cargo saavat ensiasennusrenkaiksi Goodyear-renkaat koko mallistoon.

ID. Buzz tuo takaisin Volkswagen matkailuautojen klassisen muodon ja tyylin, mutta nykyaikaistaa legendaarisen auton tuomalla sen markkinoille vain sähköisellä voimansiirrolla, jonka odotetaan tuottavan 400 kilometrin toimintamatkan 77 kWh:n akustolla. Näihin vaikuttaviin lukemiin päästään Goodyearin rengasmalliston avulla, sillä ne on suunniteltu minimoimaan vierintävastus suorituskyvystä tinkimättä.

Goodyear toimittaa Eagle F1 Asymmetric 5 -kesärenkaan alkuperäisvarusteeksi ID. Buzz -mallistoon.

Eagle F1 Asymmetric 5 on valittu sen erinomaisten kuivan ja märän kelin käsittelyominaisuuksien takia. Rengas on suunniteltu erittäin mukavaksi ja tulee olemaan saatavilla 18 tuuman vannekoolla. Rengas on todistetusti testivoittaja ja sen suorituskyky märällä kelillä sekä tehokkuus ovat vakuuttavia. Sähköautona ID. Buzz tarvitsee renkaan, joka pystyy käsittelemään sähköisen voimansiirron ominaispiirteet, mutta on silti mukava ja hiljainen.

Hans Vrijsen, Managing Director Consumer OE, Goodyear EMEA: ”Olemme hyvin iloisia siitä, että Volkswagen valitsi meidät toimittamaan renkaat ID. Buzz -malliin. Koska se on sähköauto, olemme panostaneet erityisesti vierintävastuksen minimoimiseen. Sähköistyminen on keskeinen osa Goodyearin strategiaa, joten olemme kehittäneet laajan valikoiman renkaita, jotka pystyvät vastaamaan sähköautojen vaatimuksiin ja suorituskykyyn.”

Saatavilla olevat rengaskoot:

· Eagle F1 Asymmetric 5

235/60R18

255/55R18

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi