Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Schaefflerin näyttelyrekka esittelee kunnossapitoinnovaatioita Pohjoismaissa ja Baltiassa

Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow on lähdössä kiertueelle Pohjoismaihin ja Baltiaan esittelemään innovaatioitaan interaktiivisella tavalla. Näyttelyrekka antaa kävijöille mahdollisuuden kokea interaktiivisesti kunnossapitotiimin haasteet ja Schaefflerin niihin tarjoamat ratkaisut; rekassa esitellään teknologioita, jotka auttavat kunnossapitotiimejä tehostamaan tehtaiden toimintaa.

Esillä on muun muassa Schaefflerin innovatiivisia älykkäitä voitelu- ja valvontaratkaisuja sekä asennus- ja irrotustyökaluja, jotka takaavat tuotantolaitoksille sujuvan tuotantoprosessin mahdollisimman lyhyellä seisokkiajalla.

Euroopan-kiertue

Näyttelyrekka on tänä vuonna vieraillut jo Saksassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, ja nyt se on valmis Pohjois-Euroopan-kierrokseen. Pohjoinen kiertue starttaa toukokuun alussa Liettuasta ja Virosta, jatkaa Suomeen ja Norjaan ja päättyy kesäkuun puolivälissä Ruotsiin.

Kuuden viikon kiertueella pysähdytään yhteensä seitsemällä paikkakunnalla viidessä eri maassa ja tarjotaan yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja kunnossapitohenkilöstölle mahdollisuus tutustua Schaefflerin ratkaisuihin, joilla voidaan helposti ja turvallisesti saavuttaa jokaisen tuotantolaitoksen tavoite: sujuva, kestävä ja tehokas toiminta ilman suunnittelemattomia seisokkeja, jotka usein aiheuttavat korkeita kustannuksia.

Rekassa on kolme näyttelyosastoa

Rekassa on kolme näyttelyosastoa: voitelu, valvonta sekä asennus ja irrotus. Asiantuntijat opastavat vierailijat osastojen läpi ja esittelevät kunnossapitotyöntekijän arkea tehtaassa. Schaefflerin kattava tuote- ja palveluvalikoima vastaa tuotantoprosessien sujuvan toiminnan tarpeisiin laitteiden valvontaan ja voiteluun liittyvillä innovatiivisilla tuotteilla ja korkean lisäarvon digitaalisilla ratkaisuilla.

Näiden ratkaisujen avulla yritys voi olla rauhallisin mielin tietoisena siitä, että koneet pysyvät käynnissä ja tuotanto sujuu vaivattomasti ja ripeästi. Näyttelyrekan vierailijat saavat tietoa siitä, miten valitaan juuri oikea rasva koneiden optimaaliseen voiteluun, miten parhaiten valvotaan koneiden kuntoa, miten suoritetaan kohdennettua ja ennakoivaa kunnossapitoa tai miten asennetaan ja irrotetaan laakerit turvallisesti ja helposti. Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow antaa kävijöille mahdollisuuden kokea omakohtaisesti Schaefflerin tarjoamat ratkaisut, joilla pidetään koneet sujuvasti toiminnassa koko käyttöiän ajan.

Lisätietoja Lifetime Solutions ‑ratkaisuista löytyy osoitteesta: Schaeffler Lifetime Solutions | Schaeffler medias

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi