Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

28.1.2010 Signal Partners ottaa lentävän lähdön ja vahvistaa liiketoimintakaupalla ajoneuvotietokoneiden osaamistaan

Langattomien ratkaisujen asiantuntija ja laitetoimittaja Signal Partners ja ajoneuvotietokoneiden toimittaja Mobile Computer Services MCS Oy Ltd. ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Mobile Computer Services Oy:n liiketoiminta kokonaisuudessaan siirtyy Signal Partnersille 1.4.2010.

Signal Partners aloittaa virallisesti 1.4.2010, kun Oy Finnohm Ab:n ja Signal Networks Finland Oy:n fuusio toteutuu. Fuusiossa syntyy Suomen johtava langattomien verkkojen ja päätelaitteiden asiantuntija ja toimittaja, joka nyt julkistetun Mobile Computer Services -kaupan myötä ottaa toimintaansa lentävän lähdön. ”Signal Partners vahvistaa tällä tavoin osaamistaan ajoneuvotietokonepuolella. Langattomilla tiedonhallintaratkaisuilla on valtava potentiaali kuljetus- ja logistiikka-alalla sekä yleisemminkin yrityksissä, joiden henkilöstö on jatkuvasti liikkeessä. MCS:llä on erittäin vankka osaaminen ja kokemus logistiikka- ja kuljetusalasta, ja on hienoa saada miehet alusta asti mukaan toimintaan,” sanoo Pekka Laitinen, Signal Partnersin tuleva toimitusjohtaja.

Signal Partners on valmiina starttiin

”Signal Partnersin osalta näyttää erittäin hyvältä: asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden reaktiot Signal Networksin ja Finnohmin fuusioon ovat olleet erittäin positiivisia, muutto yhteisiin toimitiloihin on valmis ja bisneksessä on myönteistä vetoa. Kun vielä MCS-kauppakin saatiin kuntoon, olemme selkeästi aiempaa vahvempi langattomien ratkaisujen kumppani”, arvioi Laitinen.

”MCS:n liittyminen Signal Partnersiin tuo MCS:n asiakkaille selkeää etua ja suuremman yhteistyökumppanin tuomat hyödyt – mikä varsinkin suurille asiakkaillemme on erittäin oleellista. Huolto- ja palveluverkosto laajenee: jatkossa asiakkaitamme palvelee jo yli 35 henkilöä”, kertoo MCS:n Martin Serko.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi