Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kaikki äkkilähdöt yhdestä osoitteesta

Rantapallon uusi äkkilähtöpalvelu on avattu – mukana Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Lomamatkat, Detur ja Hispania.
Rantapallon juuri lanseeraama hakupalvelu helpottaa äkkilähtöjen metsästystä aimo harppauksen. Palvelu kerää kaikkien suurimpien matkanjärjestäjien tuoreet äkkilähtötiedot ja listaa ne selkeäksi yhteenvedoksi osoitteessa: www.rantapallo.fi/akkilahdot/.

Vertailuapua tarjonnan paljouteen

Matkatarjousten seuraaminen Internetin välityksellä on nykyisin helpompaa kuin koskaan. Silti kuluttaja kokee helposti hukkuvansa tarjonnan runsauteen. Hintojen vertailu on työlästä ja mieleen jää helposti epäilys, olisiko jossain sittenkin ollut jotain vielä vähän parempaa ja halvempaa tarjolla. Rantapallo ratkaisee tämän ongelman: keskitetty haku säästää monta klikkausta nettiviidakossa ja takaa mielenrauhan edullisimman hinnan suhteen, kun parhaat tarjoukset listautuvat näppärästi vierekkäin vertailtaviksi. Tiedot päivittyvät säännöllisesti kerran tunnissa. Äkkilähtöjen metsästyksessä nopeus on valttia!

Kaikki suurimmat mukana

Rantapallon palvelu hakee yhdellä haulla kuuden eri matkanjärjestäjän äkkilähtötiedot ja listaa ne lähtöajankohdan perusteella. Tuloksia voi suodattaa myös kätevästi lähtökaupungin, kohteen, matkanjärjestäjän, ajankohdan tai keston perusteella. Käyttäjä pääsee hakutuloksesta suoraan matkanjärjestäjän sivulle tutustumaan kohteeseen tarkemmin ja tekemään lopullisen varauksen.

Laadukasta sisältöä suomalaisen matkailijan tarpeisiin

Rantapallo on vuonna 2007 perustettu TukTuk Median omistama ja ylläpitämämatkailusivusto, joka tarjoaa laadukasta sisältöä suomalaisten matkustustarpeisiin. Rantapallon sivuilta löytyy matkajuttuja, kohdevinkkejä, keskustelualue ja mahdollisuus myös oman blogin pitämiseen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi