Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Metalliteollisuuden laitevalmistajat varautuvat kysynnän kasvuun 18.02.10

Huhtikuussa avautuva nelipäiväinen metalli- ja konepajateollisuuden FinnTec 10 ja viisi muuta samanaikaista ammattitapahtumaa sattuvat monelle alan laitevalmistajalle otolliseen aikaan. Kysyntä on vilkastunut ja nyt on hyvä aika markkinoida.

Sipoolaisyritys Fredko Oy Ab on panostanut messuesiintymiseen nyt enemmän kuin koskaan ennen. Osastolla on kymmenkunta konetta.

– Tuomme Messukeskukseen koneita ja työkaluja levyleikkaukseen, puristamiseen, halkaisuun, sahaukseen, lävistykseen, levynpyöristykseen, viisteleikkaukseen ja rakenneteräksen työstöön. Laitteita esittelevä päämiehemme, jotka tulevat paikalle Ruotsista, Saksasta, Italiasta, Turkista, Tanskasta, Ranskasta ja Sveitsistä, kertoo Fredkon toimitusjohtaja Jonas Fredriksson.

Fredrikssonin mukaan kysyntä on vilkastunut vuoden vaihteesta ja yrityksessä ollaan toiveikkaita.
– Panostamme näkyvyyteen, sillä markkinoinnilla voi nyt erottautua, jos vain rahkeita riittää, hän sanoo.

Uusia koneita uusille kohderyhmille

Levytyötekniikan yritys Finn-Power Oy odottaa tapaavansa messuilla runsaasti yrityksen tekniikasta ja palveluista kiinnostuneita asiakkaita. Useita yrityksiä, jotka jo valmistautuvat uuteen taantuman jälkeiseen kauteen, kiinnostavat nyt uudet hankinnat, kertoo Jarmo Ojala Finn-Power Oy:stä.

Finn-Power Oy esittelee FinnTecissä ensimmäistä kertaa kotimaassa uutta taivuttavaa teknologiaa.

– FBe taivutusautomaatti sopii asiakkaille, joille perinteiset särmäyspuristimet ovat riittämättömiä ja tuotesarjojen koko ei vielä puolla täysveristä taivutusautomaattia, kertoo xx. Jarmo Ojala Finn-Power Oy:stä.

Laite on taivutusominaisuuksiltaan täysiverinen taivutusautomaatti ja käy hyvin lyhyisiin sarjoihin. Kone lukee viivakoodin ja tekee sen perusteella seuraavan ohjelman vaativat asetukset
– Aikaisemmin automaattiset työkaluasetukset ovat olleet vain vaativimmissa taivutusautomaateissa,

Toinen Finn-Powerin uutuus on E5x levytyökeskus, jossa on puhtaasti servotekniikalla toteutetut huippuominaisuudet aivan uudessa hintaluokassa. Tuote on Ojalan mukaan erittäin energiataloudellinen ja siinä on uuden sukupolven helposti omaksuttava graafinen käyttöliittymä

Kuusi ammattitapahtumaa yhdellä käynnillä

Helsingin Messukeskuksessa on 13.–16.4.2010 FinnTecin lisäksi viisi muuta samanaikaista teollisuustapahtumaa: teollisuuden työkalujen ToolTec, muovialan PlasTec, teollisen pintakäsittelyn ja korroosioneston Pinta, konepajan materiaaleja ja osavalmistusta esittelevä Materia sekä uutena messuna meriteollisuusklusterin SeaTec Helsinki. Samanaikaiset ammattitapahtumat luovat yhdessä synergisen kokonaisuuden. Yhdellä messukäynnillä voi tutustua kaikkiin kuuteen tapahtumaan.

FinnTec 10, ToolTec 10, PlasTec 10, SeaTec Helsinki 10, Pinta 10 ja Materia 10
13. – 16.4.2010, Helsingin Messukeskus
Avoinna ti-to klo 9-17, pe 9-16.

Kävijäksi voi rekisteröityä veloituksetta ennakkoon messujen Internet-sivuilla tai messuille tullessa Helsingin Messukeskuksen sisäänkäyntien asiakaspäätteillä. Yhdellä rekisteröitymisellä pääsee tutustumaan kaikkiin tapahtumiin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi