Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

SAP panostaa yhä voimakkaammin logistiikka- ja kuljetussektoriin Pohjoismaissa ja Baltiassa

SAP vahvistaa kuljetus- ja logistiikkasektorin markkinatarjontaa tarjoamalla toiminnanohjausjärjestelmiä muun muassa lento-, posti- sekä rautatieyhtiöille. SAP toteuttaa nämä tavoitteet palkkaamalla 46-vuotiaan Paul Dhamin, joka jatkossa johtaa kyseisen alan liiketoimintaa Pohjoismaissa sekä Baltian alueella.

”Yksi monille yrityksille tärkeimmistä kilpailutekijöistä on toimintojen hallinta ja läpinäkyvyys läpi koko toimitusketjun erityisesti yritysten kuljetus- ja logistiikkatoiminnoissa. Tässä tapauksessa liiketoimintoihin suuntautuneella IT-strategialla ja sijoituksilla moderneihin toiminnanohjausjärjestelmiin voi olla positiivinen vaikutus yrityksen kehitykseen”, Paul Dhami sanoo.

Hänellä on työkokemusta kuljetus- ja logistiikkasektorin työtehtävistä muun muassa SAS Airlinen ja DHL:n palveluksessa. Dhamin edellinen työpaikka oli ruotsalainen konsultointiyhtiö TopLogic AB, joka keskittyy kuljetus- ja logistiikkasektoriin.

Dhami uskoo, että yhä useammat kuljetus- ja logistiikka-alan toimijat tulevat huomaamaan, että IT-ratkaisuilla voi olla merkittävä rooli, kun pyritään saavuttamaan tavoitteet voimakkaasti kilpailusuuntautuneilla markkinoilla.

”Nykyajan asiakkaat vaativat, että IT-sijoitusten tulee luoda toimintaan lisäarvoa toimialakohtaisten, ihanteellisten ratkaisujen muodossa”, Paul Dhami sanoo.

Hän korostaa, että SAP:lla on nykyään maailmanlaajuisesti noin 1200 kuljetus- ja logistiikka-alan asiakasta sekä pitkät perinteet Supply Chain Management (SCM) -ratkaisujen kehittäjänä, mikä on kilpailuetu asiakkaille.

Lisätietoja:
Paul Dhami, Nordic Industry Principal – Travel & Transportation, tel. +45 39 13 33 08

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi