Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

TTS koulutus aloittaa kuljetusalan nuorten koulutuksen Vantaalla ja Rajamäellä

Haku kevään yhteishaussa 2009
TTS koulutus aloittaa syksyllä 2009 kuljetusalan nuorten koulutuksen sekä Vantaan että Rajamäen toimipisteissä. Koulutuksen aikana nuori voi suorittaa logistiikka-alan perustutkinnon (120 ov) ja valmistua kolmessa vuodessa linja-auton-, kuorma-auton- tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi. Koulutukseen hakeudutaan yhteishaun kautta 2.3-20.3.2009 osoitteessa www.haenyt.fi
Ajoharjoittelua toteutetaan linja-autosimulaattorilla sekä kuorma- /yhdistelmäajoneuvosimulaattoreilla
TTS koulutus on panostanut jo pitkään Vantaalla sijaitsevaan simulaattorikeskukseen, jossa ajoharjoittelua on toteutettu linja-auto-, kuorma-auto- ja yhdistelmäajoneuvosimulaattoreiden avulla. Lisäksi liukkaan kelin ajoharjoittelua varten TTS koulutuksella on myös harjoittelualue Vihdissä.

” TTS Koulutuksella on koulutuskäytössä sekä bussi- että rekkasimulaattori. Koulutuksessa tullaan ensimmäistä kertaa Suomessa käyttämään simulaattoreita merkittävän paljon. Simulaattorien avulla opiskelijat pääsevät heti kuljetusalaan kiinni. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua simulaattorikoulutuksen kehittämiseen. Koulutukseen kuuluu automaattisesti myös ajokortin suorittaminen”, kertoo nuorten kuljetusalan koulutuksesta vastaava koulutuspäällikkö Aarno Lybeck.

Kuljetusala tarjoaa hyvät mahdollisuudet työllistyä

Kuljetusala tarjoaa alan ammattilaisille vaihtelevia ja vastuullisia työtehtäviä joko henkilö- tai tavaraliikenteen kuljetustehtävistä. Henkilöliikenteen kuljettajat työllistyvät joko pääkaupunkiseudun sisäisen liikenteen- tai pitkän matkan liikenteen kuljettajiksi. Tavaraliikenteen kuljettajat toimivat kuljetusyritysten palveluksessa joko koti- tai ulkomaan liikenteessä. TTS koulutuksella on hyvät ja tiiviit yhteistyösuhteet kuljetusalan yrityksiin.

” TTS:llä on laaja yritysverkosto, jonka avulla koulutus on hyvin käytännönläheistä. Yritysten kanssa tehtävän yhteistyön avulla opiskelijat saavat erittäin hyvän osaamisen ja valmiudet työn tekemiseen. Kuljetusalan koulutuksen suorittaneet opiskelijat työllistyvät erittäin hyvin”, toteaa koulutuspäällikkö Aarno Lybeck lopuksi.

Lisätietoja:

Aarno Lybeck
koulutuspäällikkö, kuljetusala
GSM 044 714 3763

aarno.lybeck@tts.fi

www.tts.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi