Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Roclan monikäyttöiset Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta

Roclan uudet käyden ja ajotasolta ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan kompaktit trukit nostavat ja laskevat kuormat nopeasti ja turvallisesti myös ahtaissa tiloissa. Vakaat ja helppokäyttöiset Solid-trukit ovat parhaimmillaan vaativissa materiaalinkäsittelytehtävissä kaupan ja teollisuuden varastoissa sekä kuorma-autojen lastauksessa.

Suomessa suunnitelluissa ja valmistetuissa, jopa 5400 mm korkeuteen hyllyttävissä Solid-pinoamistrukeissa on vankka, äärioloissa testattu ja hyvin suojattu rakenne, aiempaa vähemmän kuluvia osia, alhainen energiankulutus ja kierrätettävät osat. Trukkien uudet ominaisuudet pidentävät käyttöikää, vähentävät huoltotarvetta ja pienentävät kustannuksia. Uusi pinoamistrukkimallisto koostuu peräti 16 uudesta käyden tai ajotasolta ajettavasta trukista, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin asiakastarpeisiin. Laajentuneessa mallistossa on useita eri mastovaihtoehtoja neljään nostokykyluokkaan sekä perusnosto- ja straddle-mallit.

Pinoamistrukkien korkeat nosto- ja laskunopeudet sekä jäännöskuormat lisäävät työn tuottavuutta. Kaikissa malleissa vakiona oleva maston portaaton nosto ja lasku nopeuttavat työskentelyä. Ohjausaisan sijoittelun ja trukin edistyksellisen rakenteen ansiosta käyttäjällä on esteetön näkyvyys haarukoiden kärkiin ja lastiin myös korkeissa nostoissa aina 5400 mm asti. Kapea runko ja pieni kääntösäde helpottavat lastaustyötä ahtaissa paikoissa. Trukit ovat erittäin vakaita niiden matalan painopistealueen ansiosta. SPE-mallien ylöstaittuva tukeva ajotaso nopeuttaa lavansiirtoa pidemmilläkin ajomatkoilla. Korkean maavaran ansiosta perusnostomallit sopivat erinomaisesti lavansiirtoihin jyrkilläkin rampeilla sekä epätasaisilla alustoilla.

Lastia on helppo nostaa ja laskea yhdelläkin kädellä palkitun h2-aisan ergonomisten nosto- ja laskuvipujen ansiosta. Käyttäjä voi säätää koneen nopeutta, kiihtyvyyttä ja jarrutusta käyttökohteen mukaisesti kahden esiohjelmoidun asetuksen avulla, mikä lisää työympäristön turvallisuutta. Myös kokemattomamman kuljettajan on helppo käyttää trukkia valitsemalla energiaa säästävän, rauhallisemman toiminta-asetuksen.

Pinoamistrukkien edistykselliset ominaisuudet, kuten suojattu runko ja vedenpitävät sähköistykset estävät lian, pölyn ja kosteuden pääsemisen koneen sisälle. Akkutilaan sopivat standardiakut, mikä laajentaa erimerkkisten ja eri kapasiteettisten akkujen käyttömahdollisuuksia. Teräskannella varustettu suljettu akkutila suojaa akkua iskuilta ja pidentää akun käyttöikää. Kaikkiin malleihin on saatavana myös yrityksen tai tuotemerkkien ilmeen mukaiset design-kuoret, jotka lisäävät trukkien näkyvyyttä esimerkiksi kaupan asiakastiloissa.

Lisätietoja:
www.rocla.com

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi