Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volvo Trucksin koeajokiertue lähtölaukaus juhlavuodelle

Volvo Trucks näyttäytyy juhlakiertueella vahvempana kuin koskaan. Mukana on vahva koeajokalusto, jossa yhdistyy suoraan ajoon valmiiden Pro-konseptiautojen räätälöity kokonaisuus ja huipputehokas sekä polttoainetaloudellinen FH16 750hv -kuorma-auto erittäin vaativiin kuljetustehtäviin. Juhlavuoden kunniaksi juhlistetaan Volvon 16-litraisen moottorin 25-vuotista taivalta. ”Juhlakiertueella asiakkaat pääsevät kokemaan todellista vääntöä ja ajomukavuutta maanteillä”, ylistää Volvo Trucksin myyntijohtaja Kimmo Ahonen. ”Turvallisuuden ja erinomaisen ajettavuuden lisäksi asiakas hyötyy suoraan kuorma-auton kokonaistaloudellisuudesta”, Ahonen jatkaa.

Volvon monipuolinen ja vahva kalusto koeajettavana kiertueella

Juhlakiertueen koeajokalusto on FH16 750 Hakeyhdistelmä, FH16 750 WoodPro -puuauto, FMX XPro 8×4 Sorakasettiyhdistelmä ja FH XPro 8×4 Trippeli.

Kiertueen FH16 750 WoodPro -kuorma-auton päällirakenne on Alucarin valmistama. Kiertueen autossa on mukana myös ohjaamolla varustettu Loglift 96 ST-puutavaranosturi. Perävaununa yhdistelmässä toimii Jykin V42-T0 4-akselinen puutavaravaunu. WoodPro on Volvon valmis puuauto kuljetusten kuninkuusluokkaan.

Kiertueen FH16 750 hakeyhdistelmässä on TopLift Module -ketjupurkava päällirakenne. Yhdistelmän perävaununa toimii Topliftin maahantuoma kevyt STAS-Alutrailer, jossa on muun muassa Cargofloor-kävelevä lattia. Vetoauto on varustettu ilmajousituksella, ja siinä on muun muassa Volvon ilmajousituksen alkuperäinen telikevennin.

Kiertueen XPro-kalusto koostuu kahdesta eri XPro-alustavaihtoehdosta. Mukana on FMX 13-litraisella 460hv:n moottorilla varustettu versio. Tässä kuorma-autossa on 4-akselia ja akselijärjestys on ns. 2+2 tyyppinen. FMX-kasettiyhdistelmässä on mukana XPro -kuorma-autoa varten räätälöity XPro- kasettiperävaunu. Kiertueen toinen XPro -kuorma-auto on 13-litraisella 460hv:n moottorilla varustettu FH 460. Tässä autossa on myös 4-akselia ja akselijärjestyksenä on perinteinen 8×4 ”trippeli”.

Monipuolisen kaluston lisäksi kiertueella on mahdollisuus tutustua Volvon laajaan palvelutuotevalikoimaan. Esillä ovat mm. laadukkaat ja kattavat huolto- ja korjaussopimukset, Dynafleet – ajoneuvojen tietojärjestelmät uusine ominaisuuksineen, Volvo Rahoituksen monipuoliset palvelut sekä lisäksi laaja valikoima Truck Shop -tuotteita erikoistarjouksin.

Tarkemmat juhlakiertueaikataulut ja tietoa kiertueesta löydät osoitteesta www.volvotrucks.fi

 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi