Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Karttakeskus julkaisee oman matkaoppaan motoristeille

karttaKarttakeskuksen uusi Motoristin matkailukartasto yhdistää tiekartan ja matkaoppaan. Koko Suomen kattavan tiekartan lisäksi kartastossa on 24 erityisesti motoristeille suunniteltua matkailureittiä ympäri Suomea. 


Motoristitoimittaja Joel Rosenlöfin kokoamat reitit painottuvat Etelä-Suomeen ja suurimpien kaupunkien ympäristöihin. Ajoajat reiteillä vaihtelevat muutaman tunnin lenkistä parin päivän Ahvenanmaan kierrokseen.

Kartasto opastaa muun muassa Kuninkaantielle, Hämeen härkätielle sekä monille Järvi-Suomen kauniille maaseutureiteille.

”Motoristin Matkailukartaston reitit kulkevat pääosin pieniä, mahdollisimman mutkaisia, mutta hyväkuntoisia asvalttiteitä pitkin lisäten näin ajonautintoa?, reitit suunnitellut Joel Rosenlöf sanoo.

Kaikki matkaoppaan reitit on merkitty kartoille, ja niistä ilmoitetaan pituuden lisäksi myös arvioitu ajoaika. Kuvauksissa kerrotaan myös tien kunnosta, viitoituksesta, nähtävyyksistä ja sopivista taukopaikoista.

Kartastossa Etelä-Suomen tiekartat ovat mittakaavassa 1:650 000 ja Pohjois-Suomen kartat mittakaavassa 1:800 000. Lisäksi mukana on 12 kaupungin kaupunkikartat sekä pääkaupunkiseudun läpiajokartta ohjeeksi kehäteillä kierteleville. Paikannimihakemisto kattaa kaikki kartalla esiintyvät nimet.

Kierresidottu kartasto on helppokäyttöinen ja mahtuu useimpiin tankkilaukkuihin.

Moottoripyöräilijöiden lisäksi kartasto sopii hyvin myös muille kiireettömille tienkäyttäjille.

Motoristin matkailukartasto Suomi

Joel Rosenlöf

17 × 24,5 cm, pehmeäkantinen, wire-sidottu, 96 sivua
ISBN 978-952-266-272-9
Suositushinta 24,90 €

Kartastoja myyvät Karttakeskus (www.karttakauppa.fi) ja jälleenmyyjät, kuten hyvin varustetut huoltoasemat, kirjakaupat ja tavaratalot.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi