Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Opetusta omassa toimistossa – GLi yhtiöt jälleen edelläkävijänä

IMG_6164Ammattipätevyyskoulutuksia on voinut antaa kuluvan vuoden helmikuusta lähtien myös videoneuvottelukoulutuksena. GLi Yhtiöt tarttui tilaisuuteen saman tien ja hankki tarkoitukseen sopivan lähetyslaitteiston GLi Business Centeriin Tampereen Sarankulmaan. Modernin tekniikan ja muuttuneen lainsäädännön myötä miltä tahansa Suomen paikkakunnalta voi osallistua GLi Yhtiöiden direktiivikoulutuksiin.

-Asiakaskuntaamme on koko Suomi Hangosta Utsjoelle. Nyt koulutukseen osallistuminen on kaikille entistä helpompaa; vaikkapa kuljetusliikkeen toimistosta tai taukotilasta. Asiakas saa sähköpostiinsa linkin, joka klikataan auki ennen koulutuksen alkua. Linkin mukana tuleva ohjelmapätkä neuvoo vaihe vaiheelta, miten toimitaan, kertoo GLi Yhtiöiden Avainkouluttajaverkoston projektipäällikkö Leena Kurki. – Asiakas ei joudu hankkimaan mitään erityistä ”laitteistoa” osallistumistaan varten, vaan homma hoituu aivan tavallisella tietokoneella; ”läppärillä” tai muulla koneella, jossa on webbikamera, Kurki jatkaa.

[rivi korkeus=2]

IMG_6181-Uusi tekniikka tekee koulutukseen osallistumisen todella helpoksi. Kaikki koulutuksemme ovat nyt osallistujia lähellä. Videoyhteyden kautta mukana olo on myös kustannustehokasta; sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti, GLi Yhtiöiden toimitusjohtaja Kristian Lella kertoo. -Enää ei tarvitse ajaa koulutuspaikalle istumaan perinteisesti luentopöydän ääreen, koulutuksesta pääsee nauttimaan vaikkapa neuvotteluhuoneen sohvalla istuen.

Videoneuvottelumahdollisuuden lisäksi Trafin valvomiin ammattipätevyyskoulutuksiin ei ole tullut muita muutoksia. –Kouluttautumista kannattaa jatkaa heti. Kuljetusalan yrittäjien kannattaa ottaa tavoitteeksi kouluttaa kuljettajiansa esimerkiksi ”yksi päivä vuodessa”-periaatteella, Kristian Lella suosittelee.

 

GLi Yhtiöt

  • yritys perustettu 2006
  • toimipisteet Tampereella ja Tallinnassa
  • liikenneyrittäjä- ja ammattipätevyyskoulutukset
  • taloushallinnon palvelut yrittäjille
  • kotimaiset ja kansainväliset kuljetukset
  • raskaan kaluston renkaat, rengashotelli
  • 35 m2 siirrettävän edustustilan vuokraus tapahtumiin, promotilaisuuksiin ym.
  • kuljettajavuokraus, suorarekrytoinnit

WWW: GLi Yhtiöt

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi