Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Testi todistaa: uusi nastarengas on suomalaisen insinööritaidon mestarinäyte

Triangle Ice LinkVannetukku.fi Oy maahantoi tänä syksynä uuden Triangle IceLink -nastarenkaan, joka on sataprosenttisesti Suomessa suunniteltu, pohjoismainen talvirengas. Renkaan suunnittelivat ja kehittivät suomalaiset rengasalan asiantuntijat. Rengas menestyi loistavasti Lapissa tehdyissä vaativissa testeissä.

Riippumaton Arctic Falls -testiyritys testasi Triangle IceLink -nastarenkaan vertaamalla sitä Nokian Hakkapeliitta 7:ään. Testissä oli kuusi osa-aluetta: jarrutus, kiihdytys ja ajotuntuma jäällä sekä jarrutus, kiihdytys ja ajotuntuma lumella. Viralliset testitulokset osoittavat, että Triangle IceLink sai paremmat arvot kuin Nokian Hakkapeliitta 7 kaikissa testin kuudella eri osa-alueella.

”Testitulokset näyttävät vakuuttavasti suomalaisen insinööritaidon ylivoimaisuuden talvirengassuunnittelussa. Triangle IceLink on vuosituhannen yksi odotetuimmista talvirengasuutuuksista. Nyt autoilijat saavat 100 prosenttisesti Suomessa suunnitellun nastarenkaan huomattavasti edullisemmin kuin yleensä on totuttu. Vannetukku laskee nyt markkinahintoja premium-luokassa. Teimme saman jo vuosia sitten edullisten eli budget-renkaissa. Tänä vuonna talvirengasmarkkinoilla on todellista vipinää, kun Triangle panee tutut kuviot uusiksi”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Maahantuonnin aloitus tapahtuu samanaikaisesti Ruotsissa ja Baltiassa, sekä myöhemmin myös Norjassa. IceLink on Vannetukun Trianglen kanssa tekemän maahantuontisopimuksen ensimmäinen tuotelanseeraus.

”Triangle IceLink on Tikka-nastoitettu parhailla, suomalaisilla täysautomaattikoneilla Suomessa. Renkaassa on 30 prosenttia enemmän nastoja. Triangle osoittaa sen, että kotimainen tietotaito on huipussaan, kun pitää suunnitella Pohjolan vaativiin oloihin laadukas talvirengas. Tämä on juuri sitä osaamista, jota Suomessa on pitkään kaivattu”, jatkaa Heiskanen.

 

Vannetukku.fi – Triangle IceLink

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi