Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Navya ja Transdev allekirjoittivat merkittävän yhteistyösopimuksen

navya_centrale_civaux1

Täysin itseohjautuvia Navya Arma -ajoneuvoja valmistava ranskalainen NAVYA sekä liikennöintialalla toimiva Tansdev tiedottivat alkavasta yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on sijoittaa itseohjautuvia ajoneuvoja ranskalaisen EDF:n ydinvoimala-alueelle.

Tiedotteen myötä yritysten yhteistyö otti merkittävän askeleen eteenpäin, sillä 6 Navya arma -ajoneuvoa aloittavat työntekijöiden kuljetuksen välittömästi EDF:n Civauxin 220 hehtaaria kattavalla voimala-alueella.

Yhteistyösopimus on merkki Transdevin sitoutumisesta toimittaa liikkuvuuspalveluja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja jotka käyttävät viimeisintä ajoneuvoteknologiaa.

”Tarkoituksenamme on toimittaa asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka tarjoavat parasta mahdollista palvelutasoa. Tästä syystä teemme yhteistyötä Navyan kanssa ajoneuvojen toimituksessa etenkin EDF:n alueille. Olemme kunnianhimoisia ja meillä on laaja-alainen näkemys siitä, kuinka haluamme asioiden etenevän. Tämän päivän ensimmäinen vaihe on avainasemassa ja teemme kaikkemme, jotta Civauxista tulee menestystarina”, kertoi Transdevin suorituskykyjohtaja Yann Leriche.

[rivi korkeus=1]

 

navyaJulkistettu yhteistyö on hyvin linjassa myös Navyan tavoitteiden kanssa. Yrityksen tavoitteena on ollut jatkaa innovatiivisten ja suorituskykyisten itseohjautuvien ratkaisujen toimittamista asiakkailleen. Yhteistyö myös mahdollistaa Navya Arma -ratkaisun nopeutetun käyttöönoton myös muilla EDF:lle kuuluvilla teollisilla alueilla. ”Olemme iloisia saadessamme Transdevin kumppaniksemme. Yhdessä voimme jatkaa olemassa olevien kuljetusratkaisujen kehittämistä asiakkaillemme. Olemme myös ylpeitä siitä, että EDF ja Civauxin ydinvoimala ovat luottaneet meihin. Tämä käyttöönottotilaisuus on symboli, jossa yhdistyy ranskalainen asiantuntemus ja erinomaisuus”, Navyan toimitusjohtaja Christophe Sapet kertoo.

[rivi korkeus=1]

 

navya_centrale_civaux_ChristopheSapet_YannLeriche_LouisBellegardeLinkistä voit katsoa videon käyttöönottotilaisuudesta. Paikalla oli myös Ranskan talousministeri Emmanuel Macron:

https://www.youtube.com/watch?v=5v4xIyiCkno

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi