Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Suomalaisstartup Cajo Technologies suuntaa Yhdysvaltoihin

Cajo-technologies_elevatorSuomalainen lasermerkintälaitteita valmistava startup Cajo Technologies laajenee Yhdysvaltoihin.

Yhdysvalloissa toimintansa aloittanut tytäryhtiö Cajo Technologies Inc. on jo polkaissut käyntiin yritysorganisaationsa rakentamisen ja ensimmäiset paikalliset rekrytointinsa. Ensimmäiset merkintälaitteetkin on jo myyty ja toimitettu.

”Kasvupotentiaalimme Yhdysvalloissa on valtava, markkina on pelkästään emoyhtiömme maahan Suomeen verrattuna jopa 70-kertainen”, sanoo maajohtaja Ismo Rantala.

Cajo Technologies on kehittänyt uudenlaisen tavan toteuttaa pysyviä merkintöjä ja värikuviointeja lähes kaikille materiaaleille. Patentoitu, perinteiseen laseriin pohjautuva teknologia kehittää ratkaisuja esimerkiksi brändäyksestä ja tuotedesignista teollisuuden tunnistemerkintöihin sekä korvaamaan vanhentuneita merkitsemismenetelmiä.

Rantalan mukaan merkintöjä tekevistä ja tarvitsevista yrityksistä vasta noin puolet on käyttänyt laserteknologiaa hyödykseen.

Yritys on perustettu vuonna 2010 ja työllistää tällä hetkellä 20 työntekijää. Suomen ja Yhdysvaltojen lisäksi yritys toimii myös Ruotsissa.

cajo.fi

 

Lähde: Goodnewsfinland.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi