Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Edistyksellistä tietoturvaa talotekniikan valvontaan – DNA ja Tosibox yhteistyöhön

DNA ja palkittu oululainen yritys Tosibox ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta DNA:n kiinteistöasiakkaille on tarjolla edistyksellinen tietoturvaratkaisu talotekniikan valvontaan. TOSIBOX®-teknologia skaalautuu helposti erikokoisten kiinteistöjen käyttöön ja sallii talotekniikan säätämisen turvallisesti myös etäyhteydellä.

Älykäs koti hyötyy älykkäästä kiinteistöstä, ja varsinkin uudemmissa taloyhtiöissä hyödynnetään hyvin modernia talotekniikkaa. Esimerkiksi lämmitys, veden ja sähkön kulutus, ilmastointi ja kulunvalvonta muodostavat jatkuvasti dataa, jota viedään myös kiinteistön ulkopuolelle, jotta isännöitsijä, huoltoyhtiö tai muu palveluntarjoaja voi valvoa ja säätää kiinteistön toimintoja.

Taloteknisen toimintaympäristön monipuolistuminen merkitsee kiinteistöille kuitenkin uusia haasteita tietoturvan suhteen: taloautomatiikka on yleensä toteutettu kokonaan ilman tietoturvaa, tai ratkaisut ovat liian järeitä kiinteistöjen käyttöön.

DNA tarjoaa asiakaskiinteistöilleen kustannustehokkaan ja helpon TOSIBOX®-ratkaisun talotekniikan tietoturvan varmistamiseksi. TOSIBOX® Lukko tekee taloautomatiikan käyttämän yhteyden tietoturvalliseksi, ja TOSIBOX® Avain mahdollistaa järjestelmien etäkäytön.

”Olemme erittäin mielissämme voidessamme tuoda Tosiboxin luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun osaksi palvelukokonaisuuttamme. Haluamme helpottaa isännöitsijöiden ja isojen kiinteistöomistajien arkea ja olla mukana rakentamassa laadukasta asumisympäristöä. Uskommekin, että asiakkaamme arvostavat meidän tapaamme koota digitaalisena toiminta-alustana palvelevan kiinteistöliittymän päälle nämä kumppaniverkostomme ensiluokkaiset, yhteensopiviksi testatut palvelut. Tosiboxin ratkaisu on ylivoimainen vastaus kiinteistöjen tietoturvahuoleen”, kertoo myyntijohtaja Tiitus Ranta DNA:lta.

”Me Tosiboxilla olemme jo vuosia panostaneet kiinteistöliittymien tietoturvan kehittämiseen sekä koko kiinteistöalan tietoturvaymmärryksen nostamiseen. Yhteistyömme DNA:n, Suomen suurimman kiinteistöliittymätoimittajan kanssa, on vahva osoitus tietoturvan merkityksen kasvamisesta. Viestintäviraston mukaan tietoturvapuutteet ovat olleet alalla arkipäivää, mutta jatkossa DNA:n kiinteistöliittymäasiakkaat voivat nukkua yönsä rauhassa, TOSIBOX® turvaa yhteydet. Sopimuksemme myötä, suomalainen operaattori- ja suomalainen tietoturva-osaaminen yhdistyvät hienolla tavalla.”, sanoo Tosiboxin myyntijohtaja Tomi Liias.

Näin TOSIBOX®-ratkaisu toimii

TOSIBOX® Plug & Go™ -teknologia on maailman ensimmäinen patentoitu, laitteistopohjainen etäyhteysratkaisu. TOSIBOX® luo täysin turvallisen etäyhteyden laitteiden välille. Vain valtuutetut laitteet pääsevät verkkoon, eikä dataan ole etäkäytössä mahdollista päästä käsiksi pelkällä salasanalla, sillä pääsyyn vaaditaan fyysinen avain. Edistyksellisen tietoturvan takeena on vahva VPN-salaus ja ISAE 3000 -tietoturva-auditoitu TOSIBOX®-teknologia.

  • DNA toimittaa taloyhtiölle kiinteistöautomaatioliittymän ja TOSIBOX®-ratkaisun. Yhteyden päätelaitteena toimiva modeemi liitetään TOSIBOX® Lukkoon, jonka palomuuri suojaa kiinteistöautomaatiojärjestelmää internetin uhilta.
  • TOSIBOX®-ratkaisu on helppo asentaa, ja käyttöönotto tapahtuu muutamassa minuutissa eikä vaadi erityistä IT-osaamista. Laitteiden ja käyttäjäoikeuksien hallinta on tehty erittäin helpoksi.
  • TOSIBOX® tukee kaikkia Ethernet TCP/IP -laitteita. Järjestelmä on rajattomasti skaalautuva ja soveltuu käyttöön kaikissa eri verkkoteknologioilla toteutetuissa liittymissä.
  • TOSIBOX®-etähallinta toimii kaikkialla maailmassa millä tahansa laitteilla, verkkoyhteyden tyypistä riippumatta.

Lue lisää: www.dna.fi/tosibox

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi