Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Finnair uudistaa lapsille suunnattuja tuotteita ja palveluita yhdessä Muumien kanssa

kuva: Finnair

Finnair uudistaa lapsiperheille suunnattuja tuotteitaan ja palveluitaan, ja Muumihahmot seikkailevat lapsille suunnatuissa tuotteissa lentomatkan eri vaiheissa.  

Lapsiperheet voivat esimerkiksi tehdä lähtöselvityksen erityisellä Muumi-lähtöselvitystiskillä, ja lapsille annetaan Muumipeikon kuvalla varustettu lippu ja matkatavaralipuke sekä pieni muumiaiheinen lahja koneessa. Myös suosittu Muumi-sarja tulee nähtäville Finnairin kaukolennoilla käytössä olevaan lennonaikaiseen viihdejärjestelmään. Lisäksi sylilasten kanssa matkustavat perheet saavat lapselle pienen muumiaiheisen Finlaysonin pyyhkeen, ja business-luokassa matkustavat lapset saavat oman muumiaiheisen matkapakkauksen.  

“Uskomme Muumien ilahduttavan niin lapsia kuin lasten kanssa matkustavia aikuisiakin”, sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu. ”Lapsimatkustajat ovat meille tärkeitä asiakkaita, ja haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen matkustuskokemuksen. Muumit ovat myös kansainvälisesti tunnettuja, ja kertovat osalta tarinaa Suomesta.”  

Muumiteemaiset palvelut ja tuotteet tuodaan Finnairin lennoille vaiheittain vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.  

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi