Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

KESLAn huoltoverkosto laajenee

Avajaiset perjantaina 28.4.2017

Kesla Oyj ja Originator Oy ovat käynnistäneet yhteistyön KESLA–autonostureiden jälkimarkkinointitoimintojen vahvistamiseksi Lahdessa, Hollolassa ja Hyvinkäällä.

– Solmitulla yhteistyösopimuksella parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta Etelä-Suomessa, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä.

– Yhteistyön kautta pääsemme laajentamaan korjaamo- ja varaosapalveluamme ajoneuvonosturien puolelle joka on ollut puute palveluissamme. Tulemme aktiivisesti kehittämään henkilöstön osaamista niin että pystymme palvelemaan asiakkaat saman katon alta myös nosturiasioissa.

Originator Oy:llä on kolme toimipistettä: Lahti, Hollola ja Hyvinkäällä toimii tytäryhtiö Hyvinkään HRP Oy. Originator Oy tarjoaa raskaan kaluston huolto- ja varaosapalveluita ja se kuuluu Raskassarja-ketjuun.

Toimipisteistä KESLA-yhteistyön aloittavat ensimmäisenä Lahden ja Hollolan pisteet, jotka ovat jo täydessä valmiudessa. Hyvinkään HRP Oy aloittaa KESLA-yhteistyön syksyllä 2017.

Orinatorin ja Keslan yhteistyötä juhlitaan perjantaina 28.4.2017 klo

10-17 Originatorin Lahden toimipisteellä osoitteessa Alhonkatu 2. Keslan puolelta esillä on kaksi nosturia. KESLA Z17 recycling, kierrätys- ja kappaletavarakäyttöön sopiva uutuus, ja KESLA 2112Z, joista jälkimmäisellä voi osallistua myös kuormauskilpailuun. Luonnollisesti tarjouksia huolloista, varaosista ja tietenkin itse nostureistakin kannattaa tulla kysymään.

kesla.com

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi