Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Taksiyhtiö Menevä ja 020202 Palvelu yhteistyöhön

020202 Palvelu ja taksipalveluita tarjoava Menevä ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tarjota suomalaisille laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taksipalveluita, myös taksiliikenteen vapautuessa. 020202 Palvelu on kotimainen puhelinpalvelu, joka avustaa asiakkaita muun muassa taksiasioissa. Menevä on pääkaupunkiseudulla toimiva taksialan perheyritys, joka laajentaa syksyn aikana toimintaansa kaikkiin suuriin kaupunkeihin Suomessa.

Suomen parhaaksi puhelinpalveluksi kuusi kertaa valittu 020202 on solminut yhteistyösopimuksen taksipalveluita tarjoavan Menevän kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota alkuvaiheessa Lahden alueella luotettavia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taksipalveluita.

– 020202 Palvelu välittää kymmeniä tuhansia taksikyytejä kuukaudessa jo nyt, ja sopimuksen myötä yhä useampi välittämämme kyyti on Menevän ajama. Lähdemme hyvällä fiiliksellä yhteistyöhön Menevän kanssa, sillä heillä on välittävä ja fiksu ote niin asiakaspalveluun kuin taksiyrittäjien kanssa toimimiseen. Uskomme, että yhdessä Menevän kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, sanoo liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi 020202 Palvelusta.

Menevä on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, joka laajentaa toimintansa kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin syksyn 2018 aikana. Menevä jatkaa itsenäisenä taksitoimijana. Menevän rooli on tarjota 020202 Palvelua käyttävien asiakkaiden kasvaviin taksitarpeisiin luotettava ja kohtuuhintainen taksipalvelu.

– Meille on tärkeää palvella paitsi asiakkaitamme, myös yhteistyökumppaneitamme joustavasti ja kattavasti ympäri Suomea. 020202 Palvelun kanssa alkava yhteistyö on tärkeä päänavaus tähän toimintaan. Rekrytoimme parhaillaan uusia yrittäjiä ja aluepäälliköitä, toteaa Menevä Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Heinäkuun alussa tapahtuva taksiliikenteen vapauttaminen tuo toimialalle paljon uusia yrityksiä. 020202 Palvelussa uskotaan, että kotimaiselle, luotettavalle ja laadukkaalle taksipalvelulle on muutostilanteessa kysyntää.

– Haluamme olla suomalaisten apuna taksimarkkinan muutostilanteessa, ja yhteistyö taksiyritysten kanssa on olennainen osa tätä. Menevä on ensimmäinen toimija, jonka kanssa olemme solmineet kumppanuuden. Neuvottelemme myös muiden taksiyritysten kanssa yhteistyömahdollisuuksista. Syksyllä tulemme julkistamaan uusia tilauskanavia taksipalveluamme varten, Niemi kertoo.

020202 Palvelun ja Menevän yhteistyö alkaa Lahden alueella alkusyksyllä 2018.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi