Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Yksityisleasingissä kenellä tahansa on mahdollisuus uuteen autoon ilman lainarahaa

Opel Insignia Grand Sport 4x4

Pohjoismaiden johtava autoleasingyhtiö ald automotive aloittaa yksityisleasingyhteistyön suomessa koko opelin myyntiverkoston kanssa.

yksityisleasing on yksityisasiakkaille tarkoitettua liisausta. käytännössä se tarkoittaa uutta autoa ilman omistajuuden siteitä. kenellä tahansa on mahdollisuus uuteen opeliin ilman lainarahaa. saksalaismerkki on ajankohtainen, sillä se uudisti tuotemallistonsa toukokuussa täysin. muun muassa vakiovarustelu nousi uudelle tasolle. yksi syistä, miksi opel valitsi kumppanikseen ald automotiven on markkinajohtajan opel-autoilijalle tutkitusti paras hinnoittelu.

yksityisleasingissä kenellä tahansa on mahdollisuus uuteen autoon ilman lainarahaa

Pohjoismaiden suurin autoleasingyhtiö ALD Automotive on solminut uudenlaisen yhteistyösopimuksen Suomessa entistäkin suositumman saksalaisen automerkin Opelin kanssa. ALD ja Opel alkavat tarjota Opel Yksityisleasing -tuotetta eli yksityisasiakkaille suunnattua leasingpalvelua.

– Opel Yksityisleasing on kokonaan uusi valtakunnallinen palvelu. Se tulee tarjolle loppukesällä. Tuoreen sopimuksen myötä kaikista Opel-jälleenmyyjäliikkeistä on mahdollista hankkia uusi auto käyttöönsä täyden palvelun Opel Yksityisleasing -tuotteena, ALD Automotiven myyntijohtaja Anssi Rinne kertoo.

Opel on ajankohtainen, koska saksalaismerkin mallisto uudistui toukokuussa täysin. Vakiovarustelu nousi uudelle tasolle, ja koko mallistolle myönnetään nyt kolmen vuoden takuu. Opelin maahantuoja on vuodesta 2019 alkaen suomalainen LänsiAuto, joka on jo vuosia ollut maan suurin Opel-jälleenmyyjä. Opel-verkostossa on myös muita jälleenmyyjiä.

Uusi auto ilman omistajuuden siteitä

Yksityisleasingissä kenellä tahansa on mahdollisuus uuteen autoon ilman lainarahaa. Opel Yksityisleasing sisältää aina kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut, pois lukien polttoainekulut ja pesut. Asiakas ei tarvitse auton hankintaa varten käsirahaa eikä sopimukseen sidota mittavia viimeisiä maksueriä, kuten monissa osamaksusopimuksissa.

Sopimuksen päätyttyä Opelin voi palauttaa liikkeeseen ja tehdä sopimuksen uudesta autosta. Käytännössä yksityisleasing tarkoittaa siis uutta autoa ilman omistajuuden siteitä.

– Meillä on erittäin suuret odotukset yhteistyölle, sillä Opelin maahantuonnin siirryttyä hiljattain LänsiAutolle merkin edustus Suomessa on hyvissä kantimissa. Nyt palvelun täydentää uusi Opel Yksityisleasing -tuote, Rinne sanoo.

Hinnoittelu menee niin, että Opel Astra Sports Tourerin saa yksityisleasingillä alkaen 299 eurolla per kuukausi – ja esimerkiksi täysin varustellun, tilavan Opel Insignia Grand Sport Executive 200 Turbo A:n alkaen 499 eurolla per kuukausi.

Suosituin sopimuskesto on kolme vuotta

Yksityisleasingsopimukset ovat yleensä kestoltaan 24-48 kuukautta. Suosituin sopimuskesto on tällä hetkellä 36 kuukautta. Autoliikkeille ne tarjoavat uuden tavan rahoittaa yksityishenkilöiden autohankintaa.

Asiakkaan kannalta uusi sopimus tuo helppoutta autoiluun, sillä suuri osa kustannuksista on tiedossa etukäteen.

– LänsiAuto-konserni investoi huomattavasti Opelin kilpailukykyyn Suomessa vuosina 2019-2020. Merkittävänä osana sitä lanseeraamme Opelille nyt poikkeuksellisen houkuttelevasti hinnoitellun yksityisleasingtuotteen, Opelin myyntijohtaja JANNE KILAPPA kommentoi ja jatkaa:

– Nyt tarjoamme ALD Automotiven kanssa Opelia kuukausimaksuperusteisena palveluna valtakunnallisesti. Olemme valinneet kumppaniksemme ALD:n, koska sen prosessit ja kokemus ovat huomattavan vahvat – ja hinnoittelu Opel-asiakkaalle tutkitusti kilpailukykyisin. Viemme palvelun lähikuukausina myös digitaaliseksi.

ALD Automotive ja Opel tavoittelevat uudelle Yksityisleasing-palvelulle useiden satojen kappaleiden myyntimääriä ensimmäisten 12 kuukauden aikana.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi