Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autoklinikan Pirkanmaan verkosto vahvistuu – uusin korjaamo avoinna Lielahdessa

Autoklinikka laajenee vuoden 2020 aikana useille uusille paikkakunnille. Koko maan kattavan palveluverkoston lisäksi yhtiöllä on erityisen vahva läsnäolo Pirkanmaalla, jossa uusin Autoklinikka-toimipiste avautuu tänään 14. syyskuuta Lielahteen.

Maan johtava kolarikorjaamo Autoklinikka laajentaa jälleen palveluverkostoaan. Yhtiön uusin toimipiste avautuu tänään 14. syyskuuta Lielahteen. Ihantielle avautuva toimipiste on täyden palvelun Autoklinikka, jossa hoituvat vahinkotarkastukset, pienten kolhujen PDR-korjaukset, suuret kolarikorjaukset, tuulilasinkorjaukset ja -vaihdot sekä auton maalaus.

– Lielahdessa pääsemme aloittamaan täysin uusissa toimitiloissa. Työtehoa ja -laatua tukevat siis viimeisimmät työkalut ja varusteet, ja asiakkaat saavat palvelua viihtyisissä sekä moderneissa tiloissa. Lisäksi henkilökuntamme on suurimmaksi osaksi uutta, eli Lielahden toimipisteen avaus luo alueelle kaivattuja työpaikkoja, Autoklinikan aluepäällikkö Johannes Marttila kertoo.

Autoklinikalle Lielahden korjaamo on looginen jatkumo koko maan kattavan palveluverkoston rakentamisessa. Lisäksi uusi toimipiste täydentää hyvin Pirkanmaan jo ennestään vahvaa alueellista verkostoa, sillä kyseessä on viides Autoklinikka-korjaamo alueella. Muut Pirkanmaan korjaamot löytyvät Tampereen Hatanpäältä, Kangasalta, Lempäälän Ideaparkista ja Sastamalasta.

– Maantieteellisesti Tampere on merkittävä liikenteen solmukohta, minkä vuoksi alueella on erittäin paljon kysyntää kolarikorjauspalveluille. Lielahden korjaamo sijaitsee toisella puolella Tamperetta muihin toimipisteisiimme nähden, joten se täydentää paikallisverkostoamme loistavasti. Samoin asiakkaamme ovat usein toivoneet korjaamoa Lielahden suunnalle, Marttila selittää.

Autoklinikka Lielahti avaa ovensa 14.9. osoitteessa Ihantie 2. Korjaamo on avoinna arkisin klo 7:30–17. Lisäksi Lempäälän Ideaparkin aukioloajat laajenevat syyskuun lopulla, josta eteenpäin korjaamo on auki myös viikonloppuisin, sekä arkena klo 19 asti.

– Asiakkaiden kannattaa muistaa, että meillä on helppoa ja joustavaa piipahtaa yhdessä toimipisteessä varaamassa korjausaika jonkin muista toimipisteistämme. Esimerkiksi Ideaparkissa voi hyvin shoppailun lomassa käydä varaamassa ajan vaikkapa uudelle Lielahden korjaamollemme, ja uudet laajennetut aukioloajat tekevät tästä entistä helpompaa, Marttila vinkkaa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi