Kuljetus ja Logistiikka

 

Suomen kattavin kuljetuspalvelu ei olekaan Posti, vaan Suomalainen startuppi Shipit joka tarjoaa lukuisten kuljetusyhtiöiden palvelut yhdestä paikasta.

Shipit tuo lisäarvoa asiakkaille tarjoamalle Suomen kattavimman kuljetusvalikoiman. Tämä näkyy helposti esimerkiksi noutopisteverkoston kattavuudella kotimaan ja kansainvälisille kuljetuksille. “Kotimaisista toimijoista meillä on myös heittämällä laajimmat palvelun tarjonnat, viime vuoden lopussa lisäsimme kansainvälisesti tarjontaamme yli 30 000 noutopistettä Euroopassa, Bring-palveluiden lisäämisen jälkeen tämä nousee jo päälle 35 000 kappaletta. Kotimaassa meillä on tämän lisäksi mm. DB Schenkerin, Matkahuollon ja Postin palvelut tarjonnassa joiden avulla yhteenlaskettu noutopistevalikoima on jo yli 40 000 kappaletta” huikkasee Shipitin Toimitusjohtaja Lari Pihlajapuro. “Laajennamme myös tarjottavia palveluita ja lanseerasimme viime vuoden puolella myös Shipit palvelut missä kuriirilähetyksen voi viedä esim. Postin pisteeseen tai UPS Access Pointtiin”.

Shipit on digitaalinen kuljetusyritys jonka avulla yritykset ja verkkokaupat saavat kuljetuspalvelut käyttöönsä jopa ilman sopimuksia kuljetusyhtiöiden kanssa. Palvelumme on myös suosittu kuluttajien keskuudessa etenkin ulkomaan lähetyksissä. Asiakkaat voivat helposti säästää kymmeniä ja jopa satoja euroja kauttamme tilattavissa kuljetuksissa.

Shipit lanseerattiin vuonna 2016 ja viime vuonna 2019 kuljetuksia tilattiin noin 2 miljoonan edestä.

Meillä on myös kovat kansainvälistymissuunnitelmat ja selvitämme mahdollisuuksia laajentaa verkostoamme ulkomaille – se vaatii jo hieman pääomia jos haluamme nopeammin edetä ja käymme paraikaa neuvotteluita sijoittajien kanssa.

Shipit tuo Suomen käytetyimmät kuljetuspalvelut yhden katon alle. Se tarjoaa digitalisaation tuoman nopeuden, täyden läpinäkyvyyden lähetysten hallinnassa, Suomen kattavimman noutopisteverkoston kotimaassa ja ulkomaille, luotettavien kuljetusyritysten palveluilla sekä näiden myötä selkeästi kilpailukykyiset palvelut ulkomaille – ilman lähetysmäärävelvoitteita.

Shipit on perustettu elokuussa 2015 ja lanseerattu kesäkuussa 2016. Palvelu toimii avoimen rajapinnan, verkkokaupan lisäosien kautta sekä verkossa kuin mobiilisti osoitteessa www.shipit.fi

Kaikki Shipitin palvelut ovat helposti tarkasteltavissa osoitteessa www.shipit.fi.

 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi