Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tallink jatkaa suosittua Turku-Tallinna -reittiä perjantai-lähdöillä maaliskuuhun 2021

Tallinkin Baltic Queen on operoinut kesän ajan turkulaisten toivomalla Turku-Tallinna -reitillä

Kuva: Tallink Silja

Suuren suosion saavuttanut reitti saa nyt jatkoa, kun Baltic Queen jatkaa liikennöintiä perjantai-lähdöillä Turusta. Syyslomaviikolla lähtöjä tehdään maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina ja 21.12.2020-10.1.2021 lähtöjä on joka toinen päivä.

Syksyn ensimmäinen lähtö Turusta on 28.8.2020 ja viimeinen lähtö Tallinnasta maaliskuun 2021 lopussa

Laiva lähtee Turusta perjantaisin klo 17.45 ja saapuu Tallinnaan seuraavana aamuna klo 10.15. Paluumatka alkaa Tallinnasta samana iltana klo 18 ja laiva saapuu Turkuun sunnuntaisin klo 11.

”Kesän Turku-Tallinna -reitti on ollut erittäin suosittu, joten jatkamme sitä aina perjantaisin aina maaliskuuhun 2021 asti. Syysloman ja joululomien aikana lähtöjä on viikossa useampia. Turkulaiset ovat toivoneet jo vuosia vakituista reittiä Turusta Tallinnaan, ja nyt pystymme sellaisen tarjoamaan”, iloitsee Tallink Siljan Turun aluejohtaja Nina Honkaranta.

Reitti kulkee Ahvenanmaan kautta, joten verovapaiden ostosten tekeminen laivalla on mahdollista Tax Free -sääntöjen mukaisesti. Päivä Tallinnassa -risteilylle Turusta voi myös varata henkilöauton ns. ostoskassiksi, jolloin voi tehdä helposti Pre-Order tilauksia EU:n sisäliikenteen tuontisääntöjen mukaisesti, eikä autoa tarvitse ajaa lainkaan ulos laivasta.

Baltic Queen on rakennettu Suomessa ja se on aloittanut liikennöinnin Tallinna-Tukholma-reitillä vuonna 2009. Laiva on aikoinaan liikennöinyt myös Helsinki-Tallinna-reitillä, joten se on osalle suomalaisista tuttu laiva. Laivan erikoisuus on venäläinen ravintola Russian à la carte, jollaista ei ole millään muulla Tallinkin tai Silja Linen laivalla.

Silja Serenade jatkaa suositulla Helsinki-Riika -reitillä tammikuuhun 2021

Tallink Siljan kesän uutuus Helsinki-Riika -reitti osoittautui niin suosituksi suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, että reittiä on päätetty jatkaa tammikuuhun 2021 saakka. Silja Serenade risteilee koko loppuvuoden Helsingistä Latvian Riikaan kolmesti viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, sekä lisälähdöillä syyslomien aikana. Syksyn ensimmäinen risteily toteutetaan 30.8.2020 ja viimeinen lähtö Riiasta on 9.1.2021.

Uutuusreitti on otettu vastaan erittäin positiivisesti, ja monelle suomalaiselle Latvia ja Riika on ollut täysin uusi kohde. Palautteen mukaan asiakkaat ovat olleet keskimääräistä tyytyväisempiä kesän uutuusreittiin ja sille on toivottu jatkoa myös syksylle ja vuoden loppuun asti. Kesällä risteilyjä Riikaan tehtiin yhteensä 32 kertaa. Reitillä ehtii kesäkaudella matkustaa noin 60 000 asiakasta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi