Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kaukokiidon brändi uudistuu

Kaukokiito julkisti uuden viisivuotisen liiketoimintastrategian keväällä. Kaiken toimintamme keskipiste on asiakas, ja kirkas tavoitteemme on toimittaa aina parempia asiakaskokemuksia.

Paras asiakaskokemus syntyy luotettavista toimituksista, paikallistuntemuksesta, erinomaisesta asiakaspalvelusta, ammattitaitoisesta henkilöstöstä ja uudenaikaisesta kuljetuskalustosta. Nämä kaikki yhdessä muodostavat Kaukokiidon korkean laadun, ja näissä asioissa haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla parhaita.

Kuva: Kaukokiito

Uuden strategian myötä päätimme myös raikastaa Kaukokiidon brändiä, ja tuoda sen 2020-luvulle. Osana brändiuudistuksen kokonaisuutta Kaukokiidon logo uudistuu, mutta on yhä vahvasti kiinni juurissamme.

Edellisestä muutoksesta on yli 20 vuotta

Nykyinen logomme on palvellut yli 20 vuotta, ja se on tuttu kaikille tien päällä liikkuville. Uusi logo näyttää edelleen tutulta, mutta on yksinkertaisempi, mikä tekee siitä voimakkaamman ja modernimman. Liikemerkin kaareutuvat osat kuvaavat liikettä, eteenpäin menemistä ja kehittymistä.

Kuva: Kaukokiito

Ensimmäiset uudet rekat jo liikenteessä

Ensimmäiset uuden brändi-ilmeen saaneet ajoneuvot voi jo bongata liikenteessä. Kaluston uusiutuminen ottaa aikansa, ja tältä osin uusi ja vanha logo jatkavat rinnakkaiseloa vielä pitkään.

Brändiuudistus sisältää toki paljon muitakin asioita kuin logomuutoksen. Brändin ydin lähtee arvoistamme, missiostamme ja visiostamme. Visuaalinen ilme kokonaisuudessaan, tapamme viestiä ja kommunikoida asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa vaikuttavat mielikuvaan. Viime kädessä aina ihmiset ja tekemisen tapa muokkaavat ja vahvistavat brändiä haluttuun suuntaan.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi