Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logicenters rakensi ainutlaatuisen varaston Finnish Design Shopille

Finnish Design Shop, maailman suurin pohjoismaisen muotoilun verkkokauppa, muuttaa Logicentersin uusiin tiloihin Turussa. Juuri valmistuneet tilat tarjoavat 12 000 m2 ainutlaatuista varastotilaa, joiden suunnittelun keskiössä ovat olleet muotoilu ja ympäristö.

Joulukuussa 2020 Logicenters allekirjoitti vuokrasopimuksen Finnish Design Shopin kanssa. Logicenters on sittemmin kehittänyt kiinteistöä verkkokaupan tarpeisiin. Logistiikkakiinteistö pitää sisällään Finnish Design Shopin uuden pääkonttorin, modernia toimistotilaa, showroomin sekä automatisoidun varaston pienille tuotteille. Huipputason arkkitehtuurin ja design-painotuksen lisäksi kohteen suunnittelussa painotettiin kestävää kehitystä.

”Olemme erittäin iloisia, että voimme toivottaa Finnish Design Shopin tervetulleeksi Turun kiinteistöömme. Tavoitteemme on tarjota huippumoderneja tiloja, ja tämä yhteistyö on selkeä osoitus siitä, miten pystymme vastaamaan vuokralaistemme monipuolisiin tarpeisiin. Kestävyys leimaa koko toimintaamme, mitä ilmentävät Turun tilojen materiaalivalinnat ja energiaratkaisut. Olemme varmoja, että Finnish Design Shop viihtyy uusissa tiloissaan. Käytänkin tilaisuuden hyväkseni ja toivotan heidät tervetulleiksi”, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja Jarkko Äikää sanoo.

Logicentersin kunnianhimoisten kestävyystavoitteiden mukaisesti katolle on asennettu aurinkopaneeleja ja kiinteistö lämpenee maalämmön avulla. Tämän lisäksi Logicenters on saanut kiinteistölle BREEAM-ympäristöluokitusjärjestelmän Excellent-sertifikaatin.

”On todella hienoa päästä muuttamaan uusiin Turun tiloihimme, jotka valmistuivat korona-ajasta huolimatta päivälleen luvattuna ajankohtana. Olemme erittäin tyytyväisiä niin koko prosessin sujuvuuteen kuin lopputulokseenkin, jossa yhdistyy saumattomasti meille tärkeät kolmea asiaa: tehokas logistiikka, kestävä kehitys ja korkeatasoinen arkkitehtuuri. Uudet Turun toimitilamme on räätälöity juuri meidän tarpeisiimme, ja niiden avulla voimme jatkaa nopeasti kasvavaa verkkokauppatoimintaamme mahdollisimman hyvin.”, Finnish Design Shopin perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Kiiski sanoo.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi