Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Lotus Demolitionin uusi Purkulaskuri antaa pientalon purkamiselle kustannusarvion verkossa

Rakennuspurkualan markkinajohtajan kehittämä uusi sähköinen palvelu on hyödyllinen apuväline niin tontinostajalle kuin kiinteistönvälittäjällekin: se tuo uudisrakennushankkeen budjetointiin varmuutta ja tukee välittäjän asiakaspalvelua.

Uuden omakotitalon tai kesämökin rakennuspaikaksi on monesti tarjolla tontti, jonka sijainti ja miljöö ovat kohdallaan, mutta vanha korjauskelvoton rakennus tai useampi pitää purkaa ennen hankkeen etenemistä. Lotuksen kehittämä Purkulaskuri kertoo pientalojen purkamiselle kustannusarvion jo ennen tontin ostopäätöksen tekemistä, heti rakennusprojektin suunnittelu- ja budjetointivaiheessa.

Lotuksen Head of Marketing Petri Uomala kertoo, että verkkopalvelu on tuorein esimerkki yhtiön koko purkualaa uudistavista päänavauksista. Se on hyödyllinen niin rakentamista harkitseville kuluttajille kuin kiinteistönvälittäjillekin.

”Purkukustannukset ovat arvokas tieto molemmille osapuolille. Kuluttaja haluaa saada mahdollisimman kattavan kuvan tulevan hankkeensa kokonaiskustannuksista. Kiinteistönvälittäjä voi puolestaan hyödyntää laskuria oman asiakaspalvelunsa tukena esitellessään tonttikohdetta”, hän kuvailee.   

Helppokäyttöinen verkkopalvelu

Lotuksen Purkulaskuri on suunniteltu ja toteutettu helppokäyttöisyyttä ajatellen: käyttäjä syöttää järjestelmään purettavien rakennusten lukumäärän, kokonaisneliömäärän sekä pääasiallisen rakennusmateriaalin. Lisäksi laskuriin voi lisätä tiettyjä taustatietoja rakennusten ominaisuuksista, esimerkiksi öljykattiloista ja kellaritiloista.

  • Laskuri laskee purkukustannusarvion heti näkyville. Esitettävässä hinnassa otetaan huomioon materiaalien asianmukainen käsittely ja kierrätys. Myös haitta-ainekartoituksen kustannukset voidaan liittää mukaan. Ympäristövastuullisuus ja työturvallisuus ovat tärkeimpiä arvojamme.
  • Halutessaan käyttäjä voi lähettää meille myös varsinaisen tarjouspyynnön saman palvelun kautta, eli saada purkuprojektin heti liikkeelle, Uomala kertoo.

Laskuri yksi innovaatio muiden joukossa

Lotus Demolition on osa Pohjoismaiden suurinta purkualan yritystä ja purkamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön päämääränä on omalla esimerkillään uudistaa ja kehittää koko toimialaa: sen viimeaikaisiin innovaatioihin lukeutuvat muun muassa logistiikan päästöjä leikkaava SkipUp-lavajärjestelijä sekä purkamisen turvallisuutta lisäävä piipunpurkaja. 

”Vaikkei tätä uusinta verkkopalvelua voi varsinaisesti isoihin teknisiin innovaatioihimme verratakaan, on se silti yksi esimerkki meidän osaamisestamme ja tavastamme toimia. Me haluamme kehittää purkualaa pitkäjänteisesti kohti kokonaisvaltaisesti parempia ja kestävämpiä palvelumalleja.”

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi