Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Matkahuolto vuokralaiseksi Logicentersin logistiikkakeskukseen Vantaalla

Logicenters on allekirjoittanut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen linja-autoliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys Matkahuollon kanssa. Sopimuksen myötä Matkahuolto vuokraa Logicentersin Vantaan logistiikkakeskuksesta yhteensä 7 350 neliömetriä tilaa. Matkahuollon on määrä muuttaa uusiin tiloihin syyskuussa 2021.

Matkahuolto muuttaa Logicentersin Vantaan logistiikkakeskuksen vuokralaiseksi osoitteeseen Manttaalitie 5–7. Yhtiö muuttaa uusiin tiloihin syyskuussa 2021, ja vuokrasopimukseen kuuluu yhteensä 7 350 neliömetriä tilaa. Tästä noin 6 900 neliömetriä on varastotilaa, ja loput 450 neliömetriä toimistotilaa. Matkahuolto on yksi Suomen suurimmista pakettipalveluiden tarjoajista.

”Toivotamme Matkahuollon lämpimästi tervetulleeksi Vantaan logistiikkakeskuksemme modernisoituihin tiloihin. Siinä missä vastuullisuuskysymykset ovat tärkeitä Matkahuollolle, myös Logicenters työskentelee jatkuvasti kestävämpien toimintatapojen eteen. On siis ilo saada Matkahuolto vuokralaiseksemme, ja odotan innolla yhteistyötämme”, kertoo Jarkko Äikää, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja.

Logicentersin Vantaan logistiikkakeskus kunnostettiin kauttaaltaan keväällä 2019. Peruskorjauksen tavoitteena oli pienentää logistiikkakeskuksen hiilijalanjälkeä sekä päivittää keskus vastaamaan tulevaisuuden logistiikkatarpeita. Keskusta tullaan vielä päivittämään, jotta se vastaisi entistäkin paremmin Matkahuollon logistiikkapalveluiden tarpeisiin.

”Matkahuollon liiketoiminnan odotetaan jatkavan vahvaa kasvuaan tulevina vuosina. Olemme iloisia voidessamme tarjota heille tähän sopivat tilat, ja logistiikkakeskukseen tullaankin tekemään joitain muutoksia. Suunnittelemme muun muassa pakettiautoille uuden lastausalueen, jolla varmistetaan Matkahuollon logistiikkapalveluiden tehokkuus ja sujuvuus”, Äikää jatkaa.

Matkahuollolle ainoa keskeinen edellytys ei kuitenkaan ole se, että uudet tilat soveltuvat vaivattomiin ja sujuviin logistiikkapalveluihin. Yhtiölle on lisäksi hyvin tärkeää taata työntekijöilleen mukava työympäristö. 

”Matkahuollon pakettimäärien odotetaan kasvavan myös tulevina vuosina, sillä verkkokauppa ja kuluttajien välinen kauppa jatkavat kasvuaan. Uuden terminaalin käyttöönotto sekä uuteen teknologiaan sijoittaminen ovat osa laajempaa kehitystyötä, jonka avulla Matkahuolto kehittää verkostoaan ja palveluitaan vastuullisuusohjelmansa mukaisesti. Haluamme myös huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla heille mahdollisimman modernin ja toimivan työympäristön. Uskomme, että Logicenters pystyy vastaamaan tarpeisiimme ja odotamme innolla, että saamme toimia Vantaalla vielä pitkään tulevaisuudessa”, kertoo Jari Vainio, Matkahuollon operatiivinen johtaja.

Vantaan logistiikkakeskus sijaitsee pääkaupunkiseudulla strategisesti merkittävällä alueella, lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja E18-moottoritietä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi