Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

SONAX Liuotinpesu tepsii tiesuolaan ja asfalttipikeen

Talvi on lähtenyt käyntiin kaikkialla Suomessa, ja sekä lunta että kurakelejä saatu ympäri maan. Tiesuola, asfalttipiki ja vaihtelevat kelit ovat kuitenkin jättäneet jälkensä autoihin, ja liikenteessä pörrääkin nyt todella likaisia menopelejä. Hankalasta talviliasta pääsee kuitenkin eroon, kun avuksi otetaan SONAX Liuotinpesu.

SONAX Liuotinpesu avuksi talvipesuun

Auton pintaan jämähtäneet kura, tiesuola ja piki eivät yleensä irtoa tavallisessa autopesussa, ja auton kuivuttua huomaatkin, että likaiseksihan se silti jäi. Asfalttipiki ja muu tyypillinen talvilika irtoavat varmimmin tehokkaalla liuotinpohjaisella pesuaineella, joten autonpesurutiiniin kannattaa silloin tällöin lisätä SONAX Liuotinpesuaine. Muistathan kuitenkin, että liuotinpohjaisen pesuaineen käytön jälkeen on tärkeää suojata auton maalipinta joko vahalla tai pinnoitteella.

SONAX Liuotinpesu on tehokas, litran suihkepullossa myytävä, petrolipohjainen pesuaine. Aine poistaa tehokkaasti asfalttipien, suolan ja muun vaikean lian ajoneuvoista sekä moottorin ja koneen osista. Liuotinpesu on emulgoiva, jolloin rasva ja öljy voidaan huuhdella pois vedellä. Tuotetta käytetään esipesuaineena ennen auton pesua ja se voidaan suihkuttaa joko kuivalle tai kostealle maalipinnalle.

Kuivaa auto huolellisesti ja käsittele tiivisteet

Etenkin pakkassäällä auton huolellinen kuivaus pesun jälkeen on erittäin tärkeää, sillä kosteaksi jääneet ovenpielet jäätyvät herkästi kiinni. Kuivaus onnistuu nopeasti ja hellävaraisesti esimerkiksi imukykyisellä SONAX XTREME Super Dry Kuivausliinalla. Laadukas liina kestää hyvin myös konepesua.

Kun auto on kuivattu huolellisesti, suosittelemme vielä käsittelemään ovien tiivisteet SONAX Kuminhoitoaineella, sillä se pitää tiivisteet pehmeinä ja ehkäisee ovien jäätymistä. Hoitoaine on erittäin helppokäyttöinen: pakkaus istuu hyvin käteen ja pullon suuttimessa olevalla sienellä aineen levitys käy siististi ja nopeasti. Ovien tiivisteet kannattaa käsitellä aineella muutaman kerran talvikauden aikana sekä aina pesun jälkeen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi