Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi Wa’Truck -palvelukonsepti nostaa LVI-yritysten työn tuottavuutta jo tänään

Wa’Truck on uusin tulokas LVI-WaBeK Oy:n LVI-alan toimijoille kehittämässä SuperService-konseptissa, jonka palveluissa digitalisaatiolla ja älykkäällä ostamisella on ratkaisevan tärkeä rooli.

Palvelukonseptissa yhdistyvät uudet kehitetyt palvelut, eli moderni ja joustava ajokalusto Wa’Truck sekä Wa’Shop-verkkokaupan täsmätoimituspalvelu. Asiakas saakin tuotteensa tilauksesta SuperService-palvelulla jopa kolmessa tunnissa perille asti toimitettuna.

LVI-tukkutoimitukset perille samana päivänä

Wa’Truck toimittaa tilaukset Etelä-Suomen työmaille saman päivän aikana yhdistäen tukkutoiminnan ja logistiikan ennennäkemättömällä tavalla. Nopealla toimituksella on merkittävä vaikutus LVI-yritysten tuottavuuden nousuun poistaen toistuvat tukkukäynnit tai pitkistä toimitusajoista johtuvat työnseisahdukset.

SuperServiceä parhaimmillaan: Wa’Truck toimittaa tilaukset sekä tuo lisäksi myymälän työmaalle!

Wa’Truck on LVI-tuotteiden kuljetukseen räätälöity auto, johon on myös yhdistetty myymälä. Mahdollisesti unohtuneet tarviketilaukset voi siis täydentää samalla kun Wa’Truck toimittaa tilauksen työmaalle. Kaupanpäälliseksi auto tuo työmaalle SuperService palveluna myös maistuvat kahvit ja munkit!

Nopeat lastinpurkumahdollisuudet sekä uniikki pakkaustapa Wa’Bag

Myös lastinpurun monipuoliset mahdollisuudet tukevat nopeaa toimitusta sekä toimitusvarmuutta erilaisilla työmailla: Wa’Truck suunniteltiin tukemaan niin Hiab-purkua, perälautapurkua kuin kylkipurkua. Tuotteiden pakkaukseen käytetään tukkumarkkinoiden ensimmäistä täysin kierrätettävää Wa’Bagia, joka kuuluu LVI-WaBeKin SuperService-palvelukonseptiin.

Muita SuperService -palvelukonsepti-innovaatiota

SuperService -palvelukonseptiin kuuluvat myös mm:
– Wa’Truck-toimituksissa käytössä oleva Wa’Bag on juuri lanseerattu tukkumarkkinoiden ensimmäinen täysin kierrätettävä pakkaus, joka on sekä ympäristöystävällinen (vähentäen toimialalle tyypillistä pakkauspahvi- ja muovijätemäärää) että lisää työmaiden tuottavuutta (helpolla käytettävyydellään).
– Wa’Cont: 24/7 palveleva ”työmaatukku”, joka tuo tukun sinne missä sen oikeasti aina pitäisikin olla, eli LVI-yrityksen työmaalle tai varaston pihaan.
– Wa’Box: kätevä autossa liikkuva säilytyslaatikko LVI-tarvikkeille, joka sisältää älykkään ostojärjestelmän täyttötilauksia varten

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi