Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

CTEK-tuotteista kaksi valittiin Automechanika Awards -finalisteiksi

Kaksi CTEKin tuotetta, CS ONE ja NJORD GO, on valittu finalisteiksi arvostetussa Automechanika Innovation Awards -kilpailussa. Vuosittainen Automechanika Innovation Awards juhlistaa alan uraauurtavia innovaatioita. Tänä vuonna palkintoa tavoitteli ennätykselliset 133 hakijaa, joista Automechanika-raati valitsi 35 erinomaiseksi arvioimaansa finalistia.

”Digitalisaation, energiasiirtymän ja ilmastonmuutoksen aikoina innovaatiot ovat tärkeämpiä kuin koskaan”, Automechanika kommentoi. ”Tämän vuoden Innovation Awards -palkintohakemusten ennätyksellinen määrä osoittaa, kuinka innovatiivisesti autoteollisuus vastaa näihin haasteisiin.”

”Olemme äärimmäisen ylpeitä, että meidät on valittu Automechanika Innovation Awards -kilpailun finalisteiksi. Se on hieno tunnustus uraauurtavasta tuotekehityksestämme, joka pitää meidät ajoneuvojen latausteknologian eturintamassa. Se on myös merkittävä tunnustus innovatiiviselle Njord GO -sähköauton latauslaitteelle, joka on erinomaisesti vastaanotettu myös meillä Suomessa”, CTEK -myyntipäällikkö Pasi Ahola sanoo.

Jos toimituksenne on osallistumassa Automechanikaan, ole yhteydessä ja järjestämme mielellämme tapaamisen CTEKin edustajien kanssa: toni.perez@osg.fi tai p. 0400 630 063

CS ONE

Täysautomaattinen CTEK CS ONE -akkulaturi on listattu yhdeksi kahdesta finalistista Automechanika Innovation Awards -kilpailun ’Accessories and Customising’ -kategoriassa.

Automechanika kuvailee CS ONEa automaattiseksi 12 V:n lyijy- ja litiumakkujen latauslaitteeksi, joka hyödyntää patentoitua, adaptiivista APTO™ -latausteknologiaa: ”Tämä älykäs laturi ei ainoastaan ​​pysty automaattisesti tunnistamaan plus- ja miinus -napoja, vaan myös akun kemiallisen järjestelmän (lyijy tai litium).”

CS ONE on epäilemättä älykkäin valmistamamme laturi. Se on ainoa laturi maailmassa, joka käyttää täysin adaptiivista APTO -latausteknologiaa, ja fiksu valinta kuljettajille, jotka haluavat pitää akut optimaalisessa kunnossa helposti ja turvallisesti.

CS ONE sopii autoihin, moottoripyöriin, vapaa-ajan ajoneuvoihin, pakettiautoihin ja veneisiin. Se on helppokäyttöinen, sillä manuaalisia valintoja ei enää tarvita – riittää kun kytkee laturin akkuun ja CS ONE hoitaa loput: lataa, huoltaa ja ylläpitää akun kuntoa. Akkua ei tarvitse irrottaa ajoneuvosta lataamisen ajaksi eikä laturista lataamisen jälkeen, minkä vuoksi ajoneuvo on valmiina lähtöön milloin tahansa.

NJORD GO

CTEKin NJORD GO, sähköajoneuvojen (Electric Vehicle, EV) siirrettävä all-in-one-laturi on valittu yhdeksi neljästä finalistista Automechanika Innovation Awards -kilpailun ’Electromobility’ -kategoriassa.

”CTEK NJORD GO on kustannustehokas ja kevyt ja se sopii sähköajoneuvojen lataamiseen kotona, töissä tai lomalla”, Automechanika kuvaa. ”Siinä on tyypin 2 latauspistokepistoke, 11 kW latauskapasiteetti ja 3-vaiheisen CEE-pistorasian ansiosta erittäin helppo ja edullinen ottaa käyttöön.”

NJORD GOssa on laaja valikoima lisätoimintoja, joita voidaan ohjata helposti iOS- tai Android-älypuhelimesta käyttämällä ilmaiseksi ladattavaa CTEK APP -sovellusta. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat esimerkiksi säätää latuasvirtaa, sekä käynnistää, tauottaa, lopettaa ja ajastaa latauksen. Langattomaan verkkoon kytkettynä laite pystyy myös tallentamaan ja raportoimaan sähköauton lataustiedot.

Palkinnon voittajat julkistetaan Automechanika-tapahtumassa Frankfurtissa, Saksassa 13. syyskuuta. CTEK esittelee 13.–17.9. järjestettävillä messuilla myös siirrettävän NJORD GO EV-laturin ja lanseeraa uusia ammattikäyttöön tarkoitettuja showroom-latausratkaisuja. Yhtiö esittelee myös äskettäin lanseeraamansa adaptiiviset 12 V:n akkulaturit, mukaan lukien CS ONEn. CTEKin messuosasto sijaitsee hallissa 8 osastolla M50.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi