Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ford Pumasta uusi erikoismalli – Puma Vivid Ruby Edition loistaa kuin jalokivi

Ford Puma -mallisto kasvaa näyttävällä erikoismallilla, joka jatkaa Fordin suosittujen kaksiväristen autojen perinteitä. Puma Vivid Ruby -malliin on saatavana kaksi tyylikästä uutta väriyhdistelmää. Myynti on käynnistynyt nyt myös Suomessa.

Ford Puma Vivid Ruby -erikoismalli.

Vivid Ruby -erikoismallin ulkoväri on säihkyvä Beautiful Berry, jonka eloisa värisävy muuttuu valaistuksen mukaan. Pimeällä väri näyttää syvemmän tummanpunaiselta, kun se auringonvalossa puolestaan heijastaa säkenöiviä rubiininsävyjä kuten jalokivi.

Huomiota herättävään koriväriin on yhdistetty vakiona korkeakiiltoinen musta katto. Mustakattoisessa autossa myös puskurit ovat mustat ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet on viimeistelty mustin yksityiskohdin.

Puma Vivid Ruby Edition -erikoismalliin on lisäksi saatavana valinnaisvarusteena White Pack, joka sisältää valkoisen katon ja kevytmetallivanteet valkoisin yksityiskohdin. Myös vaaleassa versiossa korin alaosa, peilinkuoret ja puskurit ovat korkeakiiltoiset mustat, mikä tuo mallin ulkonäköön näyttävää kontrastia.

Mallin sisätilat on viimeistelty laadukkailla verhoilumateriaaleilla, valkoisilla ja rubiininvärisillä kontrastiompeleilla ja metallipäällysteisillä polkimilla. Näyttävyyttä lisäävät myös valaistut kynnyslistat.

Vivid Ruby Edition -erikoismalli on nyt myynnissä myös Suomessa. Automaattivaihteisen 155 hevosvoimaisen 1.0 EcoBoost Hybrid -kevythybridimallin autoverollinen hinta on alkaen 37 926,85 euroa.

Puma Vivid Ruby Edition -erikoismallin tuotanto alkaa keväällä 2023.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi