Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Gigantin Helmikuun 2022 myydyimmät puhelimet TOP 10

Gigantin myydyimpien puhelimien helmikuun TOP 10 -listalla näkyy kolmen kovan kamppailu ja peräti seitsemän uutta mallia. Ketjun Apple Trade-In -vaihtokampanja nosti merkittävästi Applen jo valmiiksi suurta kysyntää, ja iPhone 13 löytyykin listan kärkisijalta.

Kuva: Gigantti Oy – Petri Saarelainen

Applen takana listaa hallitsivat tuttuun tapaan Samsung ja OnePlus, mutta mukaan mahtui myös yllättäjiä.

Suomen suurimman kodinelektroniikkaketju Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -lista koki helmikuussa todellisen muodonmuutoksen, kun listalle nousi peräti seitsemän uutta mallia. Applen iPhone 13 nappasi kärkisijan ensimmäistä kertaa syyskuisen julkaisunsa jälkeen.

Applen nousua vauhditti osaltaan Gigantin Apple Trade-In -palvelu, jossa asiakas voi saada vanhasta iPhonesta, iPadistä tai Mac-tietokoneesta hyvitystä uuden Apple-tuotteen hankintaan. Helmikuussa palvelussa pilotoitiin kampanjaa, jonka ansiosta asiakas sai perushyvityksen lisäksi 100–250 euron lisähyvityksen.

”Uutta puhelinta hankkiessa kannattaa aina myös miettiä mitä vanhalle puhelimelle tekee. Käytettyä puhelinta ei kannata jättää pöytälaatikkoon lojumaan, sillä laitteesta voi saada rahanarvoisia etuja samalla kiertotaloutta edistäen. Trade-In-palvelun vaihtokampanja oli menestys. Uskon, että tulemme näkemään samankaltaisia kampanjoita tulevaisuudessakin”, Gigantin myyntipäällikkö Mikko Pesonen kertoo.

Vaihtoon tuodut Applen laitteet korjataan tai puretaan komponenteiksi ja varaosiksi, jotka kierrätetään ja uusiokäytetään. Laitteensa arvon voi tarkastaa Gigantin hyvityslaskurilla.

Samsungin uusi lippulaivamalli kiinnosti kuluttajia

Viiden kärjestä peräti kaksi paikkaa haalinut OnePlus jatkaa voittokulkuaan kuukaudesta toiseen.

”OnePlus puhelimien myynti on noussut tasaisesti jo pidemmän aikaa. Merkiltä odotetaan uutta mallia julkaistavaksi lähiaikoina, joten kannattaa pitää silmät ja korvat tarkkana”, Pesonen vinkkaa.

Samsungin uuden lippulaivamallin, Galaxy S22:n, ennakkomyynti alkoi helmikuun alussa. Uutuus on kiinnostanut kuluttajia poikkeuksellisen paljon, ja mallia on myyty enemmän kuin Samsungin edeltäviä lippulaivamalleja. Merkin kestosuosikki Galaxy A52S vei kuitenkin uutuusmallista voiton. Se löytyy jälleen top 10 -listan kärkipäässä.

Vaikka helmikuun suosikkeja olivat odotetusti älypuhelinmarkkinoita hallitsevat Apple, Samsung ja OnePlus, ylsi Top 10 -listalle muutama yllättäjäkin. Motorola löytyy listalta kahteen otteeseen, ja Nokian edullisempi peruspuhelin Nokia 5.4 löysi paikkansa kahdeksannelta sijalta.

TOP 10 -lista

Suluissa mallin listasijoitus edellisessä kuussa.

  1. Apple iPhone 13 (3.)
  2. Samsung Galaxy A52S (4.)
  3. One Plus Nord2 (5.)
  4. One Plus Nord (-)
  5. Samsung Galaxy A12 (-)
  6. Motorola E6i (-)
  7. Samsung Galaxy S22 (-)
  8. Nokia 5.4 (-)
  9. Apple iPhone SE (-)
  10. Motorola G20 (-)
FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi