Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Linde rakentaa kaikkien aikojen suurimman vihreän vedyn tuotantolaitoksensa Yhdysvaltoihin

Linde on julkistanut rakentavansa 35 megawatin PEM-elektrolyyserin (Proton Exchange Membrane) tuottamaan vihreää vetyä Niagara Fallsissa Yhdysvalloissa. Uusi tehdas tulee olemaan suurin Linden elektrolyyseri maailmanlaajuisesti, ja se tulee yli kaksinkertaistamaan Linden vihreän vedyn tuotantokapasiteetin Yhdysvalloissa.

Linde rakentaa, omistaa ja operoi tätä teollisen mittakaavan elektrolyyseriä. Tehdas käyttää vesivoimaa vihreän vedyn tuottamiseen, ja sen odotetaan käynnistyvän vuoteen 2025 mennessä. Tämä projekti on ensimmäinen useista elektrolyysereistä, joita Linde aikoo rakentaa Yhdysvaltoihin vastatakseen vihreän vedyn kasvavaan kysyntään.

Linde on maailman johtava vedyn tuottaja, jalostaja, varastoija ja toimittaja. Sillä on maailman suurin nestemäisen vedyn valmistuskapasiteetti ja jakelujärjestelmä. Yhtiö operoi maailman ensimmäistä erittäin puhtaan vedyn varastointiluolaa sekä maailmanlaajuisesti noin 1 000 kilometrin pituisia putkiverkostoja toimittaakseen luotettavasti vetyä asiakkailleen.

Linde on edelläkävijä puhtaaseen vetyyn siirtymisessä ja on rakentanut yli 200 vetypolttoaineasemaa ja 80 vetyelektrolyysilaitosta maailmanlaajuisesti. Yritys tarjoaa uusinta vetyteknologiaa sekä maailmanluokan suunnitteluorganisaationsa että keskeisten allianssien ja kumppanuuksien kautta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi