Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Martin Sander Euroopan Ford Model e -liiketoimintayksikön johtoon

Ford ottaa Euroopassa seuraavan merkittävän askeleen autoliiketoimintojen muutoksessaan Martin Sanderin aloittaessa 1. kesäkuuta 2022 Ford Model e -liiketoimintayksikön Euroopan johtajana. Ford Model e, Fordin uusi globaali liiketoimintayksikkö, esiteltiin aiemmin tänä vuonna yhtiön ilmoittaessa globaalien toimintojensa muutoksesta. Martin Sander johtaa edistyksellisten sähköautojen sekä liitettyjen ajoneuvoteknologioiden ja palveluiden tuomista Euroopan markkinoille.

Nimitys alleviivaa Fordin sitoutumista Euroopan mallistonsa sähköistämiseen yhä nopeammalla tahdilla. Koko Euroopassa myytävä Ford-mallisto on täyssähköinen vuoteen 2035 mennessä. Samalla aikataululla Ford on ilmoittanut saavuttavansa Euroopassa hiilineutraaliuden kaikissa Euroopan tuotantolaitoksissaan, logistiikassa ja alihankkijoiden toiminnoissa.

”Tarjoamme asiakkaillemme ikonisia täyssähköisiä ja liitettyjä ajoneuvoja ja luomme digitaalisen ostokokemuksen”, sanoo Stuart Rowley, Chair, Ford of Europe and Chief Transformation & Quality Officer, Ford Motor Company. ”Martin Sander on erittäin kokenut johtaja, ja hän tulee tiimeineen johtamaan ja nopeuttamaan suunnitelmiemme toteutumista.”

Martin Sander

Sander työskentelee Kölnissä, jossa sijaitsee Euroopan Ford Model e -liiketoimintayksikön pääkonttori.

Martin Sander on lisäksi nimitetty Saksassa Ford-Werke GmbH:n hallituksen puheenjohtajaksi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi